Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams: Njut av att bli förstklassigt bortskämd i Phuket

Lyxig avslappning på Kamalas klippor 

Belägen alldeles vid Kamalas klippor, omgiven av tropiska skogar och trädgårdar, ligger Paresa Phuket*****, en exklusiv oas för välbefinnande. Lyxresorten med sin enastående design, helt i enlighet med sydthailändsk arkitektur, lägger stor vikt vid personlig service. 

För besökaren öppnar sig en sagolik utsikt över Andamansjön. Med SpaDreams njuter alla som söker återhämtning “lyxig avspänning“ i nio hela dagar från 10.208 SEK per person och kan på så sätt dra nytta av en rabatt på 45 procent.(www.spadreams.se/paresa-phuket)

I ett attraktivt arrangemang får man åtta övernattningar i Talay-sviten inklusive frukost. Dessutom är programmet späckat med otaliga tilläggsförmåner: välkostdrink, tillträde till infinitypoolen och hotellets egen fitnessstudio, tillgång till kajaker och gratis WLAN i hela anläggningen. Bokmalar besöker det välsorterade biblioteket. 

Den som vill utforska Kamala Beach noggrannare använder sig av den dagliga, kostnadsfria pendelbussen och besöker de små butikerna, restaurangerna och barerna i de närbelägna fiskebyarna. 

Inte heller wellnessavdelningen lämnar något övrigt att önska: Vid sidan av avslappnande massage och ansiktsbehandlingar lämnar vänner av skönhet vardagen bakom sig med manikyr och pedikyr; energipoolen med den stora rosenkvartsen inbjuder till avslappning. Den som så önskar kan dessutom delta i yoga-, reiki- och meditationsövningar.

Gourmeter gläder sig åt kulinariska njutningar på hotellets båda restauranger. Kockarna tänder ett kokkonstens fyrverkeri med lokala och internationella skapelser: Medan man på “Diavolo“ njuter av italienska delikatesser erbjuder “Tulang Thai“ ett traditionellt thailändskt kök.

Se som PDF>>           Ladda ner pressmapp>>