Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams - ny researrangör i Sverige för hälso- och wellnessresor.

Av Tysklands marknadsledare för hälso- och wellnessresor

Den 21 april 2015: Frankfurt am Main / Svenska turister har nu möjligheten att boka hälso- och wellnessresor av högvärdig kvalité. Den tyska researrangören Fit Reisen har nu en svensk hemsida och kan på så sätt flyta in i semesterplaneringen hos intressenter. Den internationell framgångsrika researrangören har med SpaDreams Sverige erövrat sitt nionde målområde och erbjuder ett omfångsrikt utbud inom områden som Spa & Beauty, Yoga & Ayurveda såväl som hälsa.

Med den nya hemsidan www.spadreams.se kan svenska turister nu online får nytta av alla fördelar som en internationell researrangör kan erbjuda: ett brett utbud på resmål, mångfaldiga program och stor erfarenhet inom kundupplysninng och -vård. På så sätt kan SpaDreams uppfylla de intressen och behoven av alla svenska resenärer som vill boka en wellness- eller hälsoresa. De som behöver avkoppling kan välja bland teman som Spa, Ayurveda, Detox och Yoga. Aktivsemesterfans kan välja bland Pilates, vandring, Nordic Walking och många andra aktiviteter i utbudet som utmanar kroppen. Ett kontinuerligt växande antal av hotell erbjuder det störstmöjliga utbudet: Nästan 400 hotell i Tyskland, Spanien, Indien, Ungern och m f l offererar sina tjänster via SpaDreams och antalet fortsätter att växa för att garantera det bästa utbudet av förstklassig kvalité för svenskar som har lust att resa.

“Vi glädjer oss över att äntligen kunna erbjuda våra resor i Sverige – vår första station i Norden! I många länder är vi redan mycket framgångsrik b la i Storbrittanien, Nederländerna, Ryssland och Frankrike. Fit Reisen har över 30% tillväxt vilket ligger långt över den genomsnittliga marknadsandelen och med SpaDreams vill vi bli ännu större på internationell nivå och begeistra resenärer i hela världen.” säger Dr. Nils Asmussen, VD SpaDreams.

Se som PDF>>