Pressmeddelanden

Aktuella Pressmeddelanden

SpaDreams Guide

4 tipps för en lyxig och avslappnande semester.

Frankfurt, 04. april 2017

Lyxresor är högaktuella. Speciellt hälso- och wellnessemestrar är populära bland resenärer som gärna betalar lite mer: i en sofistikerad omgivning kan man helt enkelt slappna av bättre. SpaDreams, Europas marknadsförare inom hälsoresor, håller på att förstora sitt utbud med resor för en mer anspråksfull målgrupp. Den som letar efter den perfekta sommarsemestern för kropp och själ har många olika alternativ att välja mellan. Isabella Jainz, Country Manager för SpaDreams Sverige, delar med sig av sina bästa tips för lyxresor.

Läs den fullständiga texten>>        fileadmin/0sd-se/pressmeddelanden/2017-04_SpaDreams-Lyxguide.pdfSe PDF>>fileadmin/0sd-se/pressmeddelanden/2017-04_SpaDreams-Lyxguide.pdf          Ladda ner bildmaterial>>


SpaDreams Guide

5 tipps för att lyckas med fasta.

Frankfurt, 03. mars 2017

På Askonsdagen börjar fastatiden. Mer och mer stressplågade människor avstår från diverse ovanor i 40 dagar och försakar sig det moderna konsumsamhällets lockelser. För det mesta är viktminskning och avgiftning de viktigaste målen. Fastakurer omfattar alltså både detox (hälsoorienterad kost) men även total fasta. Fastatiden kan även vara början för en helt ny livsstil. Claudia Wager, vd för Fit Reisen, Tysklands marknadsförare för hälsoresor, vet en hel del tips som kan vara praktiska under en fastakur.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>

Njut av en hälsosam semester

SpaDreams publicerar trender inom hälsoturismen 2017.

Frankfurt, 9 februari 2017

Det är ”inne“ att välja en hälsosam semester. Allt fler människor utnyttjar sina lediga dagar för att få kropp och psyke i balans. SpaDreams, Europas nr. 1 för hälso- och wellnessresor, har sonderat fyra trender för 2017. I Europas största databas för hälsoturism syns en tydlig tendens för ett växande intresse för speciella erbjudanden.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>


Stor förväntan och underbara vinster

SpaDreams julkalender skickar pepparkakor på världsresa.

Frankfurt, 1 december 2016

Endast 24 dagar kvar: med kakbak, julpyssel eller glöggdrickande vid julmarknaden uppstår på många platser julstämning. Lite internationell flair därtill lovar den nya adventskalendern från SpaDreams Sverige: den största specialresearrangören inom hälso- och Wellnessresor skickar solhungriga och vänner som kopplar av med pepparkakor på en världsresa. Från den 1:a december öppnas dagligen virtuella luckor på vår adventskalender-hemsida. Deltagare i vinstkalendern blir uppmanade att lyckas få hem alla små godbitar i tid innan julfesten.

Läs den fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>


SpaDreams skapar härlig julstämning med adventskalender

Attraktiva wellness-presenter varje dag – högsta vinsten är en weekendresa

Frankfurt, 1 december 2015

Även detta år förgyller den största specialarrangören för hälso- och wellnessresor sina kunders adventstid med en välfylld adventskalender: SpaDreams har packat 13 paket med presenter som handlar om wellness, hälsa och resor och skapar på detta vis välbehövliga lugna ögonblick i vår ofta hektiska adventstid.

Läs fullständiga texten>>          Se PDF>>          Ladda ner bildmaterial>>