Saint Vincent

Saint Vincent

Lär känna Karibiens juvel

Avslappning med en exotisk känsla

Saint Vincent

Du vill resa långt bort? Bort från vardagen och stress? Då är det dags för en liten vardagsflykt! Boka din soldränkta må bra-semester hos SpaDreams.

I den västra och tropiska delen av den atlantiska oceanen breder trettiotvå öar och ögrupper ut sig i Karibien. Destinationen Saint Vincent bjuder på dalar som är inbäddade i yppiga berg och vattenfall, över 20 grader temperatur i genomsnitt... detta skapar en alldeles speciell avslappning! Den autentiska och orörda tropiska oasen med ensamma bukter och spektakulära kulisser karakteriserar karibisk lyx.

Upptäck den orörda naturen och den exotiska floran och faunan i den tropiska regnskogen under en av många olika utflykter eller låt dina tankar vandra när du avslappnad och återhämtad njuter av en vacker solnedgång.

Vare sig du vill dyka eller snorkla i det turkosa vattnet eller ta ett dopp i hotellets pool, vårt urval gör det lätt för dig att kombinera det mångfaldiga fritidsprogrammet med långa spa-besök. Första klassens massage och spabehandlingar hjälper dig med att stegra ditt välmående och hitta inre ro.

Det kan vara så lätt att släppa alla bekymmer - tillsammans med SpaDreams.