Saint Vincent

Saint Vincent

Lär känna Karibiens juvel

Våra bästa paradisiska hotell

Avslappning med en exotisk känsla

Saint Vincent

Du vill resa långt bort? Bort från vardagen och stress? Då är det dags för en liten vardagsflykt! Boka din soldränkta må bra-semester hos SpaDreams.

I den västra och tropiska delen av den atlantiska oceanen breder trettiotvå öar och ögrupper ut sig i Karibien. Destinationen Saint Vincent bjuder på dalar som är inbäddade i yppiga berg och vattenfall, över 20 grader temperatur i genomsnitt... detta skapar en alldeles speciell avslappning! Den autentiska och orörda tropiska oasen med ensamma bukter och spektakulära kulisser karakteriserar karibisk lyx.

Upptäck den orörda naturen och den exotiska floran och faunan i den tropiska regnskogen under en av många olika utflykter eller låt dina tankar vandra när du avslappnad och återhämtad njuter av en vacker solnedgång.

Vare sig du vill dyka eller snorkla i det turkosa vattnet eller ta ett dopp i hotellets pool, vårt urval gör det lätt för dig att kombinera det mångfaldiga fritidsprogrammet med långa spa-besök. Första klassens massage och spabehandlingar hjälper dig med att stegra ditt välmående och hitta inre ro.

Det kan vara så lätt att släppa alla bekymmer - tillsammans med SpaDreams.

Information om Saint Vincent

Språk: Engelska
Tidsskillnad: - 7 timmar
Bästa restiden: Januari - maj
Valuta: Ostkaribisk dollar (XCD)
Visum: Nej, om resan inte är längre än 90 dagar. Resande måste kunna visa upp en utresebiljett. Passet bör vara giltigt i minst sex månader efter avresa.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra ö-paradis

Hitta din drömresa med SpaDreams