Resor för Seniorer

För alla som fortfarande känner sig unga

För alla som fortfarande känner sig unga

Söker du efter resor som erbjuder både hälsovård och avkoppling? Kolla på våra seniorvänliga hotell och hitta din hälsoprogram.

Kombinera hälsa med nöje på semester

resa, senior, pensionär

Vi på SpaDreams kan verkligen rekommendera resor till traditionella kurorter där du både får avkoppling och ett lämpligt program utformat förj ust dina behov. I många fall kan det hjälpa till med vanliga åkommor så som hjärtsjukdomar, fetma och många andra hälsoproblem. Våra hälsoresor är särskilt bra för seniorer som vill förse kroppen och knoppen med ny energi och vitalitet. Skäm bort dig på riktigt - med hälsovård.

Och om du tycker att det låter tråkigt, kan vi rekommenera en resa på den Portugisiska ön Madeira. På Hotel Jardim Atlantico Madeira får du ett spektakulärt aktivprogram med vandringsturer ön runt. Även en barfotaprommenad erbjudas för alla naturälskare med kärlek till små promenader. På Madeira vandrar du mellan vackert landskap och kustklippor. Vandringsresor finns anpassade för alla åldersgrupper och konditionsformer. 

Våra anti-aging program för inre och ytre skönhet

resa, senior, pensionär

Om du vill göra något för din skönhet kan du också boka ett av våra skönhets- och anti-aging-program. Glöm vardagsstressen på en wellnessresa och boka in en skönhetsvecka. Hos SpaDreams får du de bästa erbjudanden för din skönhet. Våra hotell erbjuder t.ex. föryngrande avkopplings behandlingar för celluliter för att strama åt huden genom olika massager. Alla behandlingar genomförs med de modernaste mediciniska verktygen och vi kan grantera att du kommer känna dig minst 10 år yngre när du väl kommit hem!

Koppla av med våra hälso- & wellnessresor.

Våra lyxigaste wellnessresor för seniorer

De roligaste programmen för alla aktiva seniorer

Välj bland alla våra hotell för seniorer