spa, resa, wellness, hälsoresa, temaresa

Dina Fördelar

Fördelar att resa med SpaDreams - Varför välja oss?

99 % nöjda kunder

Speciellt stolta är vi över utvärderingen av våra kundbetyg. 99% av våra gäster säger sig vara nöjda med våran service och att de gärna rekommenderar oss till deras vänner och bekanta. Detta förtroende är en ära för oss och är en grund till för att fortsätta vårt jobb med att alltid göra vårt yttersta. För oss finns det ingen bättre motivation än att även i framtiden kunna överträffa våra kunders förväntningar. Ta gärna en titt på våra temaresor, sök direkt efter bra erbjudanden på din favorit destination eller fråga vår kundservice. Vi har garanterat ett passande erbjudande för dig.


Rådgivning av specialister

Hos SpaDreams finns ingen generall kundtjänst som betar alla kundförfrågningar efter ett visst mönster. Vi tar oss tid för dig med dig och dina önsemål, för bara genom en dialog med våra kunder kan vi fortsätta att förbättra vår service. Ring oss. Våra kvalificerade medarbetare på SpaDreams kundtjänst har övergripande utbildning inom turism med glädje som fokus för att få organisera din helt individuella reseupplevelse. Dessutom utmärker sig våra SpaDreams-experter genom en stor erfarenhet inom hälsa och wellness, som ständigt utvecklar sig tack vare konsekventa utbildnings- och vidareutbildningsprogram.


Topp-erbjudanden

Återhämtning, motion och diet är succeéfaktorerna för ett lyckligt och sunt liv långt upp i åldern. Den kvalitetssäkrade sammanställningen av dessa är SpaDreams kärnfokus. Bredvid vårt höga pris-service-förhållande kan du även få fördelar med vår lågpris-garanti. Skulle du inom två veckor hitta ett billigare erbjudande för något SpaDreams program erbjuder vi dig skillnaden.


Individuell reseplanering

Inget är så individuellt som våra trogna gästers önskningar och behov. Därför är det för oss en ytters viktig uppgift att just efter din smak och behov kunna uppfylla din resa. Föredrar du ett annat resedatum eller söker efter det lilla extra för en lyckad semester? Fråga oss! Genom våra goda kontakter till våra hotellpartner och den regelbundna utbildningen av vår personal får du en förstklassig reserådgivning


Topkvalitet

Som proffs på hälso- och wellnessresor vet vi vad som förväntas. Därför har vi utvecklat tydliga kvalitetskriter, som alla våra hotellpartner världen över måste uppfylla. Vi lägger stort värde på hälsoorientering, spa-avdelningen, hotellets inredning, personlig service, gastronomisk kost och individuell behandling av medicinskt kunniga medarbetare. Genom regelbundna kontroller, feedback från tidigare gäster, samt ett fokus på kvalitetsmärkning som Best Health Austria och Wellvital kan vi även i framtiden garantera denna höga kvalitetsnivå för våra kunder.

 

Läs även om 10 skäl att välja SpaDreams och vår Filosofi & Passion