spa, resa, wellness, hälsoresa, temaresa

Dina Fördelar

Fördelarna med att resa med SpaDreams - Varför välja oss?

99 % nöjda kunder

Det som vi är mest stolta över är våra kundbetyg. 99% av våra gäster säger sig vara nöjda med vår service och att dee gärna rekommenderar oss till deras vänner och bekanta. Detta förtroende är en stor ära för oss och är en anledning till att alltid göra vårt yttersta. För oss finns det ingen bättre motivation än att även i framtiden kunna överträffa våra kunders förväntningar. Ta gärna en titt på våra temaresor, sök direkt efter bra erbjudanden på din favorit destination eller fråga vår kundservice. Vi har garanterat ett passande erbjudande för dig.


Rådgivning av specialister

Vi på SpaDreams har ingen kundtjänst som bara betar av alla kundärenden efter ett visst mönster. Vi tar oss tid för dig och dina önsemål! Det är bara genom en dialog med våra kunder som kan vi fortsätta med att förbättra vår service. Ring oss gärna. Våra kvalificerade medarbetare på SpaDreams kundtjänst har en specialist-utbildning inom turism med glädje som fokus för att få organisera din helt individuella reseupplevelse. Dessutom utmärker sig våra SpaDreams-experter genom en stor erfarenhet inom hälsa och sparesor, som ständigt utvecklar sig tack vare konsekventa utbildnings- och vidareutbildningsprogram.


Toppen erbjudanden!

Återhämtning, motion och diet är succeéfaktorerna för ett lyckligt och sunt och långt liv. Den kvalitetssäkrade sammanställningen av dessa är SpaDreams kärnfokus. Bredvid vårt höga pris-service-förhållande kan du även få fördelar med vår lågpris-garanti. Skulle du inom två veckor hitta ett billigare erbjudande för något SpaDreams program kompenserar vi dig för prisskillnaden.


Individuell reseplanering

Inget är så individuellt och uniktsom våra trogna gästers önskemål och behov. Därför är det för oss en ytterst viktig uppgift att kunna uppfylla dina resa just efter din smak och dina behov. Föredrar du ett annat resedatum eller letar du efter det lilla extra för en lyckad semester? Fråga oss! Genom våra goda kontakter till våra hotellpartners och den regelbundna utbildningen av vår personal får du en förstaklassig reserådgivning


Enastående kvalitet

Som proffs på hälso- och sparesor vet vi vad som förväntas av en resa. Därför har vi utvecklat tydliga kvalitetskriter, som alla våra hotellpartner jorden runt måste uppfylla. Vi lägger stort värde på hälsoorientering, spa-avdelningen, hotellets inredning, personlig service, gastronomisk standard och individuell behandling av medicinskt kunniga medarbetare. Genom regelbundna kontroller, feedback från tidigare gäster, samt fokus på kvalitetscertifikat som Best Health Austria och Wellvital kan vi även i framtiden garantera denna höga kvalitetsnivå för våra kunder.

 

Läs även om 10 skäl att välja SpaDreams och vår Filosofi & Passion