Slovenien

Slovenien

Din drömsemester med oväntad mångfald

Populära resmål i Slovenien

Våra mest omtyckta erbjudanden i Slovenien

Vilket hotell i Slovenien blir din favorit?

Var spontan med en semester i Slovenien!

Slovenien

Du vet inte riktigt om du vill boka en solsemester vid Medelhavets sandstränder eller njuta av en aktiv semester i det orörda landskapet bland de monumentala bergen? Varför bestämma sig? Med SpaDreams resor till Slovenien kan du kombinera en drömlik avslappningssemester vid Adriakusten och samtidigt nå det slovenska berglandskapet i norr för vandringar inom endast två timmar.

Kompakt och samtidigt så varierat, med en av de största biodiverstiteterna i hela Europa och mångfaldiga landskaps- och klimatformer - Slovenien bjuder på en enastående semesterupplevelse. Du hittar en fascinerande och omväxlande natur på en förvånansvärt liten yta, som bara väntar på att upptäckas av just dig!

SpaDreams utbud av semesterresor till den östeuropeiska destinationen är minst lika varierat. Termalkällor och läkebad i den nordöstra delen av landet är den perfekta basen för en kurvistelse under läkaruppsikt vid olika indikationer. För hälsomedvetna turister som vill göra sig själv något gott finns det hälsofrämjande program med gymnastik- och sporterbjudanden, viktminskningsprogram eller detox och hälsofasta. Du kan dessutom slappna av och må bra med massage i moderna spaavdelningar på våra förstaklassiga hotell och resorter i mitten av lander och den slovenska rivieran.

Du behöver inte ens resa långt för att uppleva ayurvediska kur- eller spabehandlingar. Lär känna effekten av den urgamla indiska läkekonsten och upplev läran om ett långt och hälsosamt liv med en exkvisit resa med SpaDreams.

Information om Slovenien

Språk: Slovenska
Tidsskillnad: Ingen
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Euro (EUR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest omtyckta hotell i Slovenien

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Slovenien