Spa i Portugal

Spa i Portugal

Medelhavskänsla och lyxiga behandlingar

Upptäck våra mest populära spahotell i Portugal

Spa i Portugal

Spa i Portugal

Varma stränder, ett doftande hav och enastående utsikter i kombination med vänliga invånare - detta väntar dig i Portugal!

Portugal - landet med de delikata vinerna och den fantastiskt rika historian och kulturen. Om du letar efter en plats, som kommer att leta sig till ditt hjärta är du alldeles rätt här.

Om du vill kombinera din avslappnande semester med spa och wellnessbehandlingar, kommer du att upptäcka att våra hotell är alldeles perfekta för dig! Här hittar du det idealiska hotellet för en weekendresa eller en skön vecka med spa i Portugal. Glöm bort stress och bekymmer med hjälp av välgörande thalasso-behandlingar och rena din kropp från skadliga ämnen med en detoxkur. Eller varför inte kombinera en aktivsemester med ett fantastiskt utbud av spabehandlingar?

När du bor på ett hotell med spa i Portugal kommer du uppleva den ultimata avslappningen och resa hem med en känsla av lycka och ny energi. De fantastiska landskapen och det underbara klimatet bildar den perfekta ramen för din sparesa med massage, peelings och ansiktsbehandlingar. Du kommer att bli kär vid första ögonkastet och din kropp, hy och själ kommer tacka dig för den möjlighet du har gett dem. Solresor till Portugal är härliga!

Boka din drömresa redan idag hos SpaDreams - alltid till bästa pris. Vi har allt från resorter vid Lissabon till hotell på Madeira.

Alla våra hotell med spa i Portugal

Skapa din perfekta drömsemester!