Spa i Spanien

Spa i Spanien

Sommar, sol och avslappning

Upptäck våra mest populära spahotell i Spanien

Spa i Spanien

Spa i Spanien

Spa i Spanien - vem tänker då inte på promenader vid vackra sandstränder, flamencodansöser i röda klänningar och en dinglande hängmatta på Teneriffa?

Spa i Spanien med SpaDreams – då får du ännu mer! Nu kanske du tänkar på en Hot Stone massage i den strålande solen, på en Hamam, med härliga eteriska dofter och skönhetsbehandlingar som kommer att få din hy att stråla. Och det bästa är att du kan kombinera oändliga timmar vid stranden när du bokar en av våra solresor till Spanien med spa.

Välkommen till Spanien! Här läggs det stor vikt på avslappning, med en sparesa till det iberiska kungariket gör du en resa som kommer att göra dig lycklig. Här får du allt du behöver för att lada batterierna.

Välj behandlingar från vårt stora skönhets- och wellnessprogram i våra nogrannt utvalda hotell och resorter. Upplev en fantastisk semester under den spanska solen!

Du kan aktivt slappna av med en vandring eller promenad genom naturen. Upptäck avlägsna stränder och promenera genom de mångfaldiga naturparkerna i regionen. Låt dig fascineras av bergen som bjuer påen andtagande utsikt över Medelhavet.

Dessutom lockar de "vity byarna", mångfaldiga naturminnesmärkena, stenformationer och ravinerna med en enastående skönhet. Upptäck färgerna Spaniens i de kopparfärgade skogarna och Laguna Fuente de Piedra, där hundratals flamingos bygger bo varje år.

Du föredrar öar framför fastlandet? I Spanien är detta inget problem! SpaDreams har hotell på Ibiza och Teneriffa, där du kan njuta av spa och wellness i fulla drag.

Att lyssna på valsång med en drink i handen på en härlig sandstrand - detta lovar en semester på Teneriffa- Vulkanön imponerar med dess ovanliga utseende och en mysig temperatur året runt.

Nu får du bestämma - var vill du tillbringa din spasemester i Spanien?

Boka redan idag till bästa pris.

Alla våra härliga hotell i Spanien

Hitta ditt drömhotell med spa i Spanien