spa, wellness, hotell, weekend, resa

Spa- & Wellness hotell

Vi har ett unikt utbud av spahotell över hela världen

Lyxa till det med en vistelse på ett spahotell

Dröm dig bort, koppla av och ladda batterierna på våra spahotell

Känner du dig stressad? Behöver du varva ner? Med massage, ansiktsbehandlingar, manikyr, pedikyr, vaxning, masker och så mycket mer kan våra spahotell hjälpa dig att koppla av och få dina bekymmer att försvinna. Utforska gnistrande isgrottor och blommande örtagårdar, befria kroppen från gifter och upptäcka ren avkoppling med något av våra populära spapaket.

Prova på aromaterapi, koppla av i en jacuzzi eller luta dig tillbaka i trygga händer och låt en massör göra underverk med sin stela nacke och rygg på ett av våra spahotell. Vi har spahotell som hjälper dig att bota medicinska tillstånd, och våra skönhetsbehandlingar får dig att känna som en vacker gudinna.

Du kan boka en kort  spa weekend eller en vecka i Södra Europa, där du skäms bort med fantastisk medelhavsmat varvat med Thalasso, Fango och skönhetsbehandlingar.

De som gillar att se mycket av världen hittar ett stort urval av exotiska hotell i Indien, Thailand, Vietnam eller Bali med drömlika stränder, palmer och solsken.

Vare sig du är ute efter att skämma bort din partner med en romantisk flykt för två eller unna dig en välförtjänt paus, kan SpaDreams hitta det perfekta spahotellet för dig.

Populära spahotell

Lyxiga spahotell