Spahotell i Polen

Må bra med budgetvänlig wellness, skönhet och lyx

Slappna av i ett av våra härliga spahotell i Polen

Upplev en enastående spasemester i en traditionsrik miljö

Är du redo för härliga behandlingar i spahotell i Polen? Bland dyner, berg och skog kan du njuta av att bli ompysslad med naturens bästa helande produkter som havsvatten, lera och termalvatten. För dig som vill uppleva spa i Polen finns det en mängd olika hotell att välja emellan.

Wellness vid östersjön – Fantastiska spahotell i Polen

Polens kust vid östersjön bjuder på många fina städer med ännu fler spännande spahotell. Regionen Pommern (som betyder ”vid havet” på slaviska) är känt för dess härliga stränder. Sol- och kurorten Kolberg lockar med välgörande östersjöklimat och är ett paradis för naturvänner. Här kan du kombinera välgörande behandlingar med oberörd natur. Om du tar en färja i Ystad kommer du antingen fram i Świnoujście (Swinemünde) och når hotell i Dzwirzyno inom kort. Östersjön bjuder på en vacker horisont och fantastiska dyner som du kan promenera på efter att du har njutit av ditt individuella spapaket. För dig som vill ha lite mer spännande storstadsmiljö är Gdansk ett härligt alternativ för din sparesa till Polen. Staden bjuder på en rik kultur och kan dessutom nås via flyg. Mellan Kolberg och Gdansk ligger fina Ustronie Morskie som lockar med mysiga caféer och extravaganta behandlingar med gyttjebad och inhalationer. Upptäck kusten och ta långa sköna promenader vid havet eller cykla mot solnedgången.

Din semester är nära


Avslappning och härlig wellness är inte långt borta – bakom östersjön väntar den polska gästvänligheten, kultur och natur på att upptäckas av dig. Spara värdefulla pengar med spahotell i Polen som inte bara är snälla mot dig, utan även skonar din budget. Låt din familj och dig lära känna detta vackra land. Låt dig skämmas bort med naturens härliga krafter och kom tillbaka återhämtad och med ett leende på läpparna. Hjärtligt välkommen att njuta av spa i Polen - serdecznie witamy!

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Välj din favorit bland alla våra spahotell i Polen