St. Lucia

Saint Lucia

Hör ropen från paradiset

Våra bästa paradisiska hotell

Välbefinnande à la Karibien

Saint Lucia

Du går längs en strand. Den här stranden är något du alltid drömt om... Sanden är vit, mjuk, varm och försvinner i det turkosa havet.

Himlen är blå, solen smeker ditt ansikte och knappt ett moln finns på himlen. Du känner frihet och lugn och en mysig känsla kommer över dig... Välbefinnande!

Det var en gång, när Christopher Columbus upptäckte en brittisk koloni som nur är en av de populäraste och vackraste naturplatserna i hela världen - Saint Lucia. Detta sensuella naturparadis imponerar med magiska platser som doftar äventyr... Stora delar av orörd regnskog, höga bergskedjor och vulkaniska toppar bjuder in dig till en rad olika naturbundna aktiviteter.

Börja dagen med lätthet, med en kombination av motion och hälsosam kost. Med yoga och pilates utomhus stärker du din inre balans och släpper stresstankar. Spinning och aerobics gör att du blir av med överskottsenergi. För att övervinna svagheter är du dygnet runt uppassad av personal som motiverar och stödjer dig för att uppnå dina personliga mål.

När det räcker med aktiviteter kan du luta dig tillbaka och låta ditt sinne vandra medan du njuter av lyxiga spabehandlingar. Den perfekta blandningen för dig: ett lyxigt paket för kropp, sinne och själ.

Information om Saint Lucia

Språk: Engelska
Tidsskillnad: - 6 timmar
Bästa restiden: December - maj
Valuta: Ostkaribisk dollar (XCD)
Visum: Nej, om vistelsen inte är längre än 28 dagar. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter avresan.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra ö-paradis

Hitta din drömresa med SpaDreams