karibien

St. Lucia - Karibien

Hör ropen från paradiset

Välbefinnande à la Karibien

Du går längs en strand. Den här stranden är att du har du alltid trott det i dina drömmar. Sanden är vit, mjuk, varm, och försvinner i det turkosa havet, som är klar och genomskinlig. Himlen är blå, solen smeker ditt ansikte och knappast ett moln ses. Du kan känna frihet och lugn avsevärt och en mysig känsla kommer över dig. Välbefinnande.

Det var en gång en upptäckt av Christopher Columbus, en brittisk koloni, är nu en av de vackraste naturplatsen i världen - St Lucia. Denna sensuella naturparadis imponerade med sina magiska platser av reträtt och äventyr. Stora delar av orörd regnskog undan höga bergskedjor och vulkaniska toppar, inbjuder dig din hisnande luft till en rad olika naturbundna aktiviteter.

Börja dagen med lätthet, med en kombination av motion och hälsosam kost. Med yoga och pilates utomhus du stärka din inre balans och släppa av stress tankar. Spinning och aerobics gör att du blir av med uppdämd energi. För att övervinna din svagare själv, är du dygnet runt, uppassad av personal som motiverar och stödjer dig för att uppnå dina personliga mål.

Om du har tillräckligt då handlings, luta dig tillbaka och låt ditt sinne vandra medan du ett lyxigt spa njuta av behandlingar och därmed helt avrundas dagen. Den perfekta blandningen för dig i en allsidig må-Deluxe paket för kropp, sinne och själ.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till St. Lucia