Sydafrika

Sydafrika

Din oförglömliga äventyrssemester i regnbågsnationen

Våra populäraste hotell i Afrika

Viner i världsklass, Big Five och Godahoppsudden

Sydafrika

Detta är Sydafrika. Mångsidigt, gästvänligt och enastående vackert.

Regnbågsnationen är en träffpunkt av de olikaste landskapen och kulturerna - med extrem torrhet i Kalahari-öknen i nordvästra Sydafrika, mediterrant klimat med saftiga gröna kullar i väst och subtropiska skogar och ändlösa sandstränder i öst.

Upptäck regionen Stellenbosch i närheten av Kapstaden, där det finns några utav de bästa vingodsen i hela världen. Luta dig till baka och njut av en typiskt sydafrikansk grillkväll - Braai, ät en god bot Kudu och drick ett härligt glas vin.

Upplev landets lättja med en mysig upptäcksfärd genom Kapstadens äldsta kvarter, en historierik utflykt till Robben Island, Nelson Mandelas fängelseö och en promenad över den drömlika panoramavägen till Godahoppsudden. Du kommer att belönas med en gigantisk utsikt över staden och den atlantiska oceanen från Taffelberget.

Oändliga möjligheter och fantasiska upplevelser

Sydafrika

Är du en sportig och aktiv människa? Sydafrika har en stor mängd av fritidsaktiviteter att erbjuda. Du kan dyka i en bur med hajar, göra fantastiska vandringar genom de vackra vinbergen och surfa, där proffs rider på vågorna.

Res längs den bedårande Garden Route. Spara lite tid för den ena eller andra safarin eller Game Drive i de mångtaliga nationalparkerna och reservaten och upplev Sydafrikas fantastiska fauna på nära håll. Med lite tur kan du se de "Big Five" i Krüger-nationalparken, medan du slappnar av i skuggan av ett baobabträd i ett säkert terrängfordon.

Den som har varit här en gång, vill alltid komma tillbaka. Lär känna den gränslösa vänligheten och livsglädjen och njut av en semester som du aldrig kommer glömma - med SpaDreams.

Information om Sydafrika

Språk: Afrikaans, engelska bl.a.
Tidsskillnad: Ingen
Bästa restiden: Afrikansk sommar (november - mitten av maj); safari: juni - september, Kapstaden och Kapregionen: afrikansk vår (augusti - mitten av november)
Valuta: Sydafrikanska rand (ZAR)
Visum: Endast vid resor som är längre än 90 dagar.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Upptäck din favorit i Afrika

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Afrika