Tanzania & Zanzibar

Tanzania & Zanzibar

Djurliv, exotiska stränder och en touch av det orientaliska

Våra toppenhotell i Afrika

Safari eller badsemester?

Tanzania & Zanzibar

Njut av den fantastiska mångfalden av vilda djur i det stora, mycket befolkade landet med akacior och savanner i Serengetis nationalpark. Promenera genom frodig regnskog vid foten av Kilimanjaro. En blick på de höga, snötäckta bergstopparna och du kan andas och finna ro.

Välkommen till Tanzania och Zanzibar!

Med en orientalisk touch, arabiska palats och den söta doften av vanilj och kanel kan du promenera längs de nätta gatorna på Zanzibars huvudstad Stone Town. Det är som att kliva in en magisk saga som hämtad från tusen och en natt. Koppla av på den magiska ön genom att vandra genom tidlösa fiskebyar, angränsande kryddgårdar (spice tours) eller en båttur längs de ändlösa sandstränder. I Stone Town kan du se kulturella sevärdheter och uppleva gamla stan. Passa på att besöka den berömda fängelseön "Changuu Island".

Förutom att detta är den perfekta platsen att få tillräckligt med vila kan du upptäcka ruiner, idylliska sandstränder och åka på safari. Vila upp dig med en avstressande massage under ett skuggande mangoträd och låt själen få ro. Promenera genom färgstarka marknader i små byar och lär känna den vänliga lokalbefolkningen.

Bli fascinerad och upptäck det underbara med att resa till Tanzania, landet som har allt! Åk på en semester med SpaDreams och få en unik upplevelse där äventyret bara är början.

Information om Tanzania & Zanzibar

Språk: Swahili, engelska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: December - mars, juli - oktober (Tanzania)/januari - februari, juni - oktober (Zanzibar)
Valuta: Tanzanianska shilling (TZS)
Visum: Ja, kontakta Tanzanias ambassad i Stockholm (endast 90 dagar per år). Ditt pass bör vara giltigt i sex månader efter avresan.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra bästa hotell i Afrika

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Tanzania