Tanzania

Tanzania & Zanzibar

Djurliv, exotiska stränder och en touch av det orientaliska

Safari eller badsemester?

 

Njuta av det fantastiska mångfald av vilda djur i det stora, befolkade landet med akacia träd, savanner i Serengetis nationalpark och promenera genom frodig regnskog vid foten av Kilimanjaro. En blick på de höga, snötäckta bergstopparna, kan du andas och finna ro.

Med en orientaliska touch med arabiska palats och den söta doften av vanilj och kanel, kan du promenera längs de nätta gatorna på Zanzibars huvudstad Stone Town. Det är som att kliva in en magisk saga som hämtad ur atmosfär från tusen och en natt. Koppla av på den magiska ön genom att vandra genom tidlösa fiskebyar, angränsande kryddgårdar (spice tours) eller en båttur längs de ändlösa sandstränder. I Stone Town kan du se kulturella sevärdheter och uppleva gamla stan. Passa på att, då det är precis i närheten att besöka den berömda fängelseön "Changuu Island".

Förutom att detta är den perfekta platsen att få tillräckligt med vila kan du upptäcka ruiner, idylliska sandstränder och åk på safari. Vila upp dig på en avstressande massage under ett skuggande mangoträd och låt själen få ro. Promenera genom färgstarka marknader i små byar och lär känna den vänliga lokalbefolkningen.

Bli fascinerad och upptäck det underbara med att resa till Tanzania, landet som har allt! Åk på en semester med SpaDreams och få en unik upplevelse där äventyret är bara början.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Tanzania