Terme Preistoriche ★★★★

Avslappning och avkoppling tack vare ett omfattande må bra-urval

Traditionsrikt hotell med ett omfattande kurutbud där man använder de naturliga läkemedlen fango och termiskt vatten. Hotellet utnyttjar fangons inflammationshämmande effekt i kombination med ayurveda för ett holistiskt välbefinnande.

I detalj

Ditt hotell

☀ Redan i början av 1800-talet öppnade Hotel Terme Preistoriche som ett av de första hotellen i Montegrotto Terme. Kurorten anlades som en modern och elegant anläggning för den italienska och utländska adeln och huset kombinerar ännu idag gångna tiders charm med modern komfort.

Så här bor du

47 hemtrevligt bekväma rum med utsikt över staden eller bergen. Alla har telefon, minibar, säkerhetsskåp, luftkonditionering, LCD-tv. Dubbelrum Superior är rymligare.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat och dryck

2 restauranger med lokalt och internationellt kök. Vid alla måltider lägger man vikt vid en hälsosam och välbalanserad kost. Till frukost buffé, till lunch och middag meny. På begäran och efter föranmälan även ayurvedisk, makrobiotisk, vegetarisk, vegansk, glutenfri eller diabeteskost.

Wellness, spa & hälsa

Termisk inom- och utomhuspool som har förbindelse med varandra och och är försedda med hydromassage och vattenmunstycken för nackmuskulaturen. Wellnesscenter med bastu, ångbad, kneipprunda och jacuzzi. Fitness-center med moderna technogym-redskap.

Kuravdelning (mån.–lör.) för klassiska fangobehandlingar, inhalation, lymfdränage, hydrokinesio-, elektro-, laser-, ultraljuds- och magnetterapi.

Ayurvediskt termalcentrum Maha Shakti för en välgörande förening av indisk läkekonst och de euganeiska termernas medicinska erfarenhet, klassiska ayurvedabehandlingar som abhyanga helkroppsmassage, swedana ångbad med örter, shirodhara oljegjutning på pannan.

Indikationer

Sjukdomar i rörelseorganen, luftvägarna eller huden, reumatism, gynekologiska sjukdomar, diabetes, stress, trötthet och utmattning.

Fritid

Vandringar bland de euganeiska kullarna, utflykter till de historiska städerna Venedig, Padua eller Verona.

GOLF Golfklubbarna Frassanelle, Montecchia, Padua, ca 8–12 km, bokning av starttider för hotellgäster.

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Venice Marco Polo Airport (VCE) (ca. 61 km / 46 minuter)
Treviso-Sant'Angelo Airport (TSF( (ca. 65 km / 56 minuter)

ANKOMST Järnvägsstation: Padua, ca 15 km. Flygplats: Venedig (VCE), ca 60 km.

INFO Kurortsavgift: ca 2 € per dag för max. 7 övernattningar, betalas på plats. Parkeringsplats inkluderad. Husdjur: små, ca 10 €/dag efter föranmälan

Karta

Terme Preistoriche
Boka Kontakt Vidarebefodra