Thanyapura ★★★★

Fit & aktiv i paradiset med professionell coaching

Upplev en av Asiens bästa sport-, hälso- och livsstil-resorter med en tredimensionell träningsmodell som får kropp och själ i balans.

Hotell med tidig reservation.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Fit & avslappnad

från 1 natt, Dubbelrum, Frukost

  • Tillträde till Thanyapura Sport & Fitnesscenter, pooler, idrottsplats, löpbana (efter tillgänglighet)
  • Deltagande i gruppgympakurser på sportområdet och utvalda kurser i wellness-centret som Basic Yoga och Mind-träning
  • Shuttle till stranden 1x per dag

Telefon bokningskod: 78TP1

358 kr

I detalj

Ditt hotell

Thanyapura Sports & Health Resort ligger på den norra delen av den thailändska ön Phuket, med endast 15 minuters avstånd från flygplatsen Phuket International Airport och 20 minuters avstånd från öns finaste stränder. Det 23 hektar stora området är inbäddad i den paradisiska, vilda naturen av Khao Phra Taew National Park. Den räknas som en av Asiens bästa sport-, hälso- och livsstil-adresser. Hotellet är uppdelat i två flyglar: trädgårds- och poolflygeln. Poolflygeln reserveras framförallt åt idrottare och aktiva gäster. I trädgårdsflygeln upplever gästerna en wellness-atmosfär.

Så här bor du

115 rum och sviter med luftkonditionering. Badkar eller dusch/WC. TV, telefon, kassaskåp, minibar, te-set, WiFi. I trädgårdsflygeln: Standard (ca. 30 qm) med terrass, Suite (ca. 55 qm) med terrass, separat vardags- och sovrum. I poolflygeln: Superior (ca. 32 qm), Deluxe (ca. 32 qm), Suite (ca. 63 qm) med separat vardags- och sovrum. Enkelrum är dubbelrum till enskilt bruk.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Äta & Njuta

Den utmärkta “DiVine“-restaurangen, som räknas till Thailands bästa restauranger, bjuder på kulinariska njutningar. Här serveras färska, ekologiskt certifierade och nogrannt utvalda produkter till frukost, lunch och middag. I “DiLite"-restaurangen bjuds det på diet- och detoxmenyer, råkost och vegan kost. I Booster Deli Bar med vy över 50-meter-poolen och nationalparken kan gästerna avnjuta små måltider och fika.

Hälsa & Wellness

För att få kropp och själ i balans och stärka dem, erbjuder Thanyapura hälso- och wellness-centret (ca. 450 kvm) sjukgymnastik, kiropraktik, förebyggande medicin, rehabiliterande medicin, detox- och Healthy-Aging-behandlingar, viktminskning och kostrådgivning på högsta nivå. Erfarna specialister sammanställer skräddarsydda program med personlig rådgivning och moderna tekniker. Dessutom erbjuds meditation och yoga som förbättring av den fysiska formen, prestationskapaciteter och mindfulness i grupper och individuella lektioner.

Thanyapura Sports Club erbjuder omfattande kurser för varje nivå och ålder i sporter som simning, triathlon, fitness, racercykling, tennis och thai-boxning. Mångfaldiga kurser per vecka som t.ex. spinning, zumba, pilates, bootcamps. 900 qm gym, isbassäng, ångbad och bastu (mot avgift), 500 m Tartan-bana/friidrottsanläggning, 25 m och 50 m pool, 6 tennisbanor (4 inomhus och 2 utomhus), rugby-, beachvolleyboll-, beach soccer- och fotbollsplatser.

Fritid

Shuttle till stranden. Forsränning (mot avgift), utflykter kan bokas i receptionen mot avgift, t.ex. Phi-Phi-öarna, Yaowait-skolan.

Tillägsinformation

FLYGPLATSER i närheten
Phuket International Airport (HKT) (ca. 11 km / 18 minuter)

FLYGRESA Till Phuket (HKT) på begäran hos SpaDreams.

TRANSFER flygplats HKT (ca. 14km) på begäran hos SpaDreams.

INFORMATION Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-3,9 år) 100%, (4-10,9 år) vid förfrågan.

Karta

Thanyapura
Boka Kontakt Vidarebefodra