Top 1 hotell i Tongsai Havsvik Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för Tongsai Havsvik. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

The Tongsai Bay ★★★★★

Ro och avslappning i naturen

Familjeägt lyxhotell med egen vik och stort spautbud alldeles vid stranden. En oas av lugn och återhämtning på Koh Samuis nordöstra kust.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Paradisisk avslappning

från 2 nätter, Suite, Frukost

  • tillträde till swimmingpooler, jacuzzi, fitnessavdelning, tennisbana
  • välkomstdryck och färsk frukt på rummet dagligen
  • obegränsad tillgång till dricksvatten på resorten
  • tillgång till kanoter, snorklings- och vindsurfingutrustning (i mån av ledig utrustning)
  • cocktailparty 1x per vecka
  • WLAN, internet-pc

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

15% early bird bonus vid tidig bokning

10% early bird bonus vid tidig bokning

Telefon bokningskod: 785P1

2 711 kr

2 304 kr

I detalj

Din semesterort & ditt hotell

☀ Ön Koh Samui i Thailandviken lockar med långa drömstränder kantade av kokospalmer, ett ursprungligt landskap och delikat thailändskt kök.

Den familjeägda lyxresorten The Tongsai Bay ligger i en skyddad privat vik på Koh Samuis nordöstra kust i en stor, omsorgsfullt anlagd men ändå naturlig trädgård som harmoniskt smälter in i det tropiska landskapet. “Att leva i harmoni med naturen“ är lyxresortens filosofi och stor vikt läggs vid bevarandet av naturen. I den tillhörande viken är t.ex. motoriserad vattensport förbjuden. Chawengs livliga centrum och fiskebyn Bo Phut når man snabbt med bil. Omgivningens orörda naturliga skönhet och det sagolika läget ger löfte om totalt lugn och rekreation.

Så här bor du

83 sviter och villor är inredda i en blandning av traditionell och modern stil. Med havsutsikt (beroende på växtligheten), balkong eller terrass, badrum med separat dusch/wc, fön, reglerbar luftkonditionering, minibar, kaffe- och teservis, telefon, satellit-tv, dvd-/cd-spelare och säkerhetsskåp. 24 Beachfront-sviter i huvudbyggnaden som har tre våningar, 8 av dessa på bottenvåningen (ca 72 m²) med terrass alldeles vid poolen (ingen direktentré), 16 på de övre våningarna (ca 86 m²) med balkong och utomhusbadkar, 29 Cottage-sviter (ca 68–98 m²) i fristående stugor för 1 eller 2 bostäder i en naturskön sluttning, terrass med utomhusbadkar. Av sviterna är 12 Seafront-stugor i direkt anslutning till stranden (en del fristående). Nytt från ca nov. 2015 är till hälften fristående Pool-cottages (ca 98 m²) i två plan och med privat pool (ca 20 m²). 5 lyxiga Tongsai Grand-villor (ca 165 m²) i sluttningen med stor terrass och utomhusbadkar, solstolar, myggnät och liten bar. 8 Tongsai poolvillor och Seafront poolvillor med privat pool.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

Chef Chom’s Thai restaurang, åter öppnad efter renoveringen 2014 med terrass och utsikt över viken erbjuder äkta thailändskt kök, temakvällar och färska havsdelikatesser à la carte liksom frukostbuffé. Vid halvpension trerättersmeny till middag, vid helpension dessutom tvårättersmeny till lunch. Po-Lad Beach Bistro & Bar (kl. 11–24, från kl. 17 som romantisk gourmetrestaurang) vid stranden med thailändska, kinesiska och internationella rätter. Bar med loungeavdelning. Souvernirshop.

Wellness, spa & hälsa

2 swimmingpooler på stranden med solstolar och parasoller – huvudpoolen med barnavdelning och en halvmånformad pool (från 14 år).

Prana Spa (kl. 10–21) under ledning av en erfaren spachef med 7 terapeuter, med ångbad och massagebäddar. Med klassiska och asiatiska behandlingar, även för par, erbjuder Prana Spa ren avslappning i en rofylld omgivning. Fastän behandlingarna inte är medicinska kan de ändå ha positiva effekter på stress, smärtor och genomblödning och bidra till att stärka immunsystemet. Ett stort utbud av avslappnande, förnyande behandlingar som t.ex. hel- och delkroppsmassage, aromaterapi-, thai-, ört-, alg- och antistressmassage, ansikts- och kroppsbehandlingar, aroma-, blom- och ångbad samt manikyr och pedikyr.

Fritid

Huvudpoolen med barnavdelning och den halvmånformade poolen (från 14 år), båda vid stranden med solstolar och parasoller. Fitnessavdelning med luftkonditionering (ca 120 m²), yogakurs 2x per vecka, vattensport som segling, kanotpaddling, vindsurfing och snorkling. Tennisbana (strålkastarbelysning mot avgift). SIP rekreationsrum med underhållning för de yngre gästerna, t.ex. nintendo "wii" och brädspel. Hjälp med planering av utflykter t.ex. båtutflykter till Marine Nationalpark eller till öarna Koh Tao och Koh Phangan.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Samui Airport (USM): (ca. 6 km / 17 minuter)

TRANSFER (fram & åter): Flpl USM 38 €/bil (1–4 personer)

INFO Barnrabatt: 2 vuxna + 1–2 barn (0-9,9 år) 100% rabatt, (10–15,9 år) 12 € per övernattning, (från 16 år) 67 € per övernattning (max. 3 vuxna). Seafront Cottage max. 2 vuxna + 1 barn.

Bra att veta

“Att leva i harmoni med naturen“

är lyxresortens filosofi, som lägger stor vikt vid bevarandet av naturen. Tongsai Bay är det första femstjärniga hotellet på Koh Samui, som certifierats som ett “grönt hotell“ av holdingbolaget “Green Pearls“ för representation och marknadsföring av hållbara hotell. Miljömedvetandet ledde t.ex. till användning av örter från egna odlingar i restaurangen och ett förbud mot motoriserad vattensport i viken av hänsyn till djurlivet. Det gröna spaet använder uteslutande naturligt framställda, inhemska produkter som kokosolja och örter vilka kombineras med klassiska västerländska behandlingar. I omgivningen kan man få se ca 60 fågelarter (fågelskådning möjligt på begäran).

Fler bokningsbara tjänster

Blom-joghurt-peeling 60 minuter (432 kr)
Aromaterapi Massage 60 minuter (494 kr)
Prana-olje-massage 60 minuter (525 kr)
Touch of Nature 150 minuter (998 kr)
Samui dröm 120 minuter (1 060 kr)
Thai package 150 minuter (1 276 kr)

Karta

The Tongsai Bay
Boka Kontakt Vidarebefodra