Mellanöstern

Mellanöstern

Din exklusiva hälsosemester med en orientalisk atmosfär

Upptäck våra populära resmål i Mellanöstern

Populära hotell i Mellanöstern

En semester du aldrig kommer glömma

Mellanöstern

Njut av en avslappnande promenad vid den långa sandstranden vid det azurblåa havet, som är kantad av palmträd... Leta efter en skuggig plats och ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet i den arabiska golfen. Njut av en välgörande hälsoresa i världens största naturliga spa med hälsosam lera och revitaliserande saltvatten och enastående saltformationer i ett imponerande landskap. Hemlighetsfulla kulturella arkitektur- och naturskatter i Mellanöstern lockar dig till att utforska och upptäcka detta härliga landskap. Upplev nu de värdefulla dyrbaheterna av orienten med en individuell semester hos Spa Dreams.

Genom symbiosen av ett hälsofrämjande klimat, mineraliserat havsvatten med hög salthalt och lera finns det perfekta förutsättningar för en vistelse vid Döda Havet för en effektfull kur under din hälsosemester. Vi rekommenderar denna vistelse för patienter med hudbesvär, reumatism och andra sjukdomar av lungorna. Men det är inte endast för personer med hälsobesvär som denna region lönar sig att besökas. Du kan även tillbringa en avslappnad sparesa i hotellen och resorterna i Israel och Jordanien.

Lyxiga och exklusiva spa- och skönhetsprogram bildar fokusen av din semester med soliga stranddagar. Unna dig några dagar långt borta från vardagsstressen och samla nya krafter i de förstaklassiga spaavdelningarna. Upplev spännande utflykter i vidsträckta ökenregioner med fascinerande stenformationer. Upptäck relikter från forna tider och lär känna en urgammal kultur.

Vad väntar du på? Boka en resa till Mellanöstern och låt dig förtrollas!
Älskar du palmer, sol och kristallklart vatten?

Asien

Vi på SpaDreams vet varför Asien är en stor favorit när det kommer till hälso-, spa- & wellnessresor och det beror inte bara för det breda utbudet av olika program utan att många av länderna är helt enkelt fenomenala på spa & wellness!

Prova på ayuveda i Sri Lanka eller Indien, eller varva yoga med avkopplande promenader på stranden i Thailand! Att komma iväg på en resa, där det är lite varmare än i Sverige och dessutom som du får uppleva några tropiskapärlor, vackra stränder, se kända turistattraktioner och naturunderverk och äta fantastiskt god mat - kan det bli mycket bättre än så?

Vi erbjuder för tillfället resor i: Indonesien, Indien, Malaysia, Malediverna, Sri Lanka, Thailand, och Vietnam. Använd vår sökmotor eller kontakta oss för mer information om våra länder i Asien.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se