Traditionshotel Krone ★★★

Upplev Tirols kulturarv

Traditionshotel Krone är ett kulinariskt stalltips i Wipptalregionen. Det perfekta läget mitt i den historiska stadskärnan gör det enkelt att utnyttja det enorma utbudet av vandringsmöjligheter.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Aktiv Vandring

från 1 natt, Dubbelrum, Halvpension

  • Guidade vandringar 4 ggr per vecka, från 4 deltagare (tis, ons, tors, fre)
  • Användning av bergsbastu och badrock
  • Te-, vatten- och äppelbar

Dessutom inkluderat för SpaDreams gäster

  • tillgång till Bergsauna u. Bademantel
  • te-, vatten- och äppelbar

Telefon bokningskod: 229P1

706 kr

I detalj

Din semesterregion

☀ Din hälsosamma semesterort är det tyrolska Wipptal med dess 5 idylliska sidodalar som man snabbt och bekvämt når där de ligger mellan Innsbruck och Brennerpasset. Här lockar ett fascinerande bergslandskap med orörd natur som du kan uppleva under vandringar längs tydligt markerade och hänförande vackra leder tillsammans med certifierade hälsovandringsledare. Här upplever du tyrolsk gästfrihet, bergslivet med välsmakande mat, tyrolermusik-, fäbod- och lövhyddofester.

Ditt semesterhotell

Ungefär 17 km söder om Innsbruck ligger Matrei am Brenner med en historisk stadskärna med delvis rikt utsmyckade bostadshus och värdshus. Det förtrollande bergslandskapet lockar med vandringar, och i Wipptal och Stubaital finns möjlighet att roa sig med otaliga vintersporter. Alldeles i centrum ligger Traditionshotel Krone.

Så här bor du

50 rum (ca 18–22 m²) med dusch eller bad, WC, hårtork, platt-tv, telefon, en del med balkong eller terrass. Hiss. WIFI i byggnaden.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & dryck

De kulinariska höjdpunkterna på hotell Krone gör din semester till en upplevelse för finsmakare – ett stalltips bland gourmeter! Njut av smakupplevelser med inhemska och internationella specialiteter från kök & källare. Frukostbuffé med hälsohörna och till middag tre- eller fyrarättersmeny. Charmig bar med öppen spis, olika sällskapsrum och matrum. Lekrum för barn, biljardrum och bordtennis.

Wellness & spa

En skön dag i bergen avklingar på ett vilsamt sätt i bastuavdelningens (ca 150 m², på sommaren förhandsbokning) atmosfär av välbefinnande med bergsbastu och renande såväl som vårdande ångbad, som underlättar genomblödningen och återställer den nödvändiga vitaliteten. Därefter väntar dig en uppfräschning i den tropiska duschen eller på höghöjdsterrassen för solbad (endast bastugäster).

Fritid

Givande utflykter till delstatshuvudstaden Innsbruck med museet Goldenes Dachl, Bergisel, Andreas Hofer-museet. Till Sterzing och till det närbelägna Sydtyrolen med uppehåll för att shoppa i Design Outlet Brenner.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Innsbruck Airport (INN) : (ca. 27 km / 22 minuter)

ANKOMST: Tågstation: Matrei am Brenner, biljettpriser på begäran, hotellet ligger ca 100 m från tågstationen. Flygplats: Innsbruck (INN).

INFORMATION Kurortsavgift: ca. 1,50 € per dag, betalas på plats. Parkeringsplats: ingår. Barnrabatt: på begäran. Husdjur: inga.

Karta

Traditionshotel Krone
Boka Kontakt Vidarebefodra