tunisien

Tunisien

Njut av orientalisk stil med fransk-arabisk charm

Doftande olivträd och traditionellt mintte

Från kanten av Saharaöknens dominans av den södra delen av landet, till paradiset, kantad av bördiga dalar norr och öster - Fascinerar Tunisien med variation och växlande miljöer.

Inte långt från den italienska stöveln, beväxt med tallkullar och djupa, bördiga dalar med fruktträdgårdar och olivlundar som sträcker sig så långt ögat når. Unna dig en välförtjänt paus i orientalisk stil med dadlar och fikon. Njut av att vara omgiven av exotiska dofter, och testa på en av de traditionella thalassoterapi behandlingar där du kan återhämta dig och hitta ny energi. Under nattliga solnedgången faller i skuggan på en ab de utsmyckade vingårdarna, all belastning från vardagen rinner av dig och du känner inget förutom djup avslappning.

Om du vill ha mer aktiv avkoppling, åk på en stadsrundtur till huvudstaden Tunis, eller Carthage och Sidi Bou Said, som är så nära varandra att så kan man även besöka i ett svep. Njut av den glamorösa huvudstad, med sina livliga gator och många färgstarka marknadsstånd innan du blir helt förtrollad av alla färger, dofter och dofter härliga resterna i den antika staden Carthage. Efter mötet med den en svunnen tid, kan du uppleva spåren av den fransk-arabiska charmen på de pittoreska konstnärsbyn av Sidi Bou Said, som slog med sina vita och blå hus i deras individuella atmosfär. Med förstaklassig utsikt, turkost hav, kan du luta dig tillbaka nu och njuta av en traditionellt tunisisk mintte, där du kan hitta balans och lugn.

Låt dig bli bortskämd av den unika magin i Tunisien och upplev kulturella och kulinariska skatter i en orientalisk atmosfär.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Tunisien