turkiet

Turkiet

Sola, bada, yoga och njut!

Hälsa och wellness i landet mellan öst och väst

Turkiet erbjuder ett brett utbud av solsemestrar för familjer som söker avkoppling, men passar även bra för mer äventyrliga semesterfirare.

Vill du ha en annorlunda semester? Då är Turkiet platsen för dig! Om du vill njuta av det soliga klimatet på en av de vackraste medelhavsvita sandstränder, komma i kontakt med det rika historiska arv Turkiet har att erbjuda eller kittla dina smaklökar med den goda Turkiska maten. Från shopping till turkiska bad, dans till nattliv, dag eller natt, Turkietsemester erbjuder något för alla i alla åldrar.

För den som söker spänning finns det många aktiviteter att delta i. Varför inte testa på Zip-lining eller prova äventyr på mountainbike, klättring och forsränning på Köprülü Canyon.

För dem som gillar shopping eller cityweekends kan man ta en tur till Istanbul och uppleva kryddmarknader fyllda med mat, kaffe, kryddor och souvenirer. Besök även det ultimata shoppingcentret, Grand Bazaar med över 4000 butiker.

Med över 300 stränder har Turkiet ett brett utbud av fantastiskt vackra stränder, de flesta omgivna av gudomliga berg eller grön skog som bakgrund. På Egeiska kusten kan man besöka stränderna Cesme och Alacati som är populära för sina mineralkällor, sandstränder och vindförhållanden - Perfekt för sporter som segling, surfing och kite surfing

Den mest livliga atmosfär är Marmaris och är ett mycket populärt turistmål och en riktig Sverigefavorit. Njut av den livliga atmosfären kring stränderna eller ta en dagstur till den grekiska ön Rhodos bara några timmar bort med båt. Vi rekommenderar även att passa på att njuta av lite egen-tid på någon spa eller varför inte prova på ett populärt turkiskt hamambad. 

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Turkiet