turkiet

Turkiet

Sola, bada, yoga och njut!

Upptäck våra fantastiska hotell vid Medelhavet

Hälsa och spa i landet mellan öst och väst

Turkiet

Turkiet erbjuder ett brett utbud av solsemestrar för familjer som söker avkoppling, men passar även bra för mer äventyrliga semesterfirare.

Vill du ha en annorlunda semester? Då är Turkiet platsen för dig! Om du vill njuta av det soliga klimatet på en av de vackraste medelhavsvita sandstränder, komma i kontakt med det rika historiska arvet Turkiet har att erbjuda eller kittla dina smaklökar med den goda turkiska maten bör du boka en resa redan idag för att få en fantastisk upplevelse.

Från shopping till turkiska bad, dans till nattliv, dag eller natt, en solresa till Turkiet erbjuder något för alla åldrar.

För den som söker spänning finns det många aktiviteter att delta i. Varför inte testa på Zip-lining eller prova äventyr på mountainbike, klättring och forsränning på Köprülü Canyon?

För dem som gillar shopping eller cityweekend finns det turer till Istanbul där du kan uppleva kryddmarknader fyllda med mat, kaffe, kryddor och handla spännande souvenirer. Besök även det ultimata shoppingcentret Grand Bazaar med över 4000 butiker.

Med över 300 stränder har Turkiet ett brett utbud av fantastiskt vackra stränder, de  är flesta omgivna av gudomliga berg eller grön skog som bakgrund. På Egeiska kusten kan man besöka stränderna Cesme och Alacati som är kända för deras mineralkällor, sandstränder och utmärkta vindförhållanden - Perfekt för sporter som segling, surfing och kite surfing

Den mest livliga atmosfären hittar du i Marmaris, som är ett mycket populärt turistmål och en riktig Sverigefavorit. Njut av den livliga atmosfären kring stränderna eller ta en dagstur till den grekiska ön Rhodos bara några timmar bort med båt.

Vi rekommenderar även att passa på att njuta av lite egen-tid på någon spa eller varför inte prova på ett populärt turkiskt hamambad. 

Information om Turkiet

Språk: Turkiska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: April - November
Valuta: Turkiska lira (TLR)
Visum: Nej

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell vid Medelhavet

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Turkiet