Vana ★★★★★S

Holistiska terapier i exklusiv atmosfär

På detta semesterhotell ska hälsa gå att uppleva. Äkta ayurveda, ursprunglig, fantastisk natur och en modern, ekologiskt inriktad semesteranläggning ska bidra till att bringa kropp, själ och psyke i harmoni.

I detalj

Din semesterort

☀ Det lyxiga semesterhotellet Vana, Malsi Estate som öppnade 2014 ligger i utkanten av staden Dehradun omgivet av salträd i öster och Mussoories böljande kullar i norr. Kroppsligt, själsligt, emotionellt och andligt – välbefinnandet gynnas på alla plan. Tack vare holistiska behandlingar och regenerativ, förebyggande behandling blir det möjligt att uppleva wellness. Den trendiga och moderna designen som harmonierar med naturen och med ett innovativt energikoncept in i minsta detalj skapas en perfekt omgivning för ditt välbefinnande.

Så här bor du

66 moderna rum, (ca 50 m²) och 16 sviter (ca 98-292 m²) inredda med mycket trä och omsorg om detaljer gestaltar på ett trovärdigt sätt Vanas filosofi om en personlig tillflyktsort som förenar värmen med enastående komfort och lyx i harmoni med naturen. Rummen med sitt flödande ljus, med terrass eller balkong och utsikt över trädgårdarna eller skogen av salträd är bekvämt inredda med bad/dusch/wc, luftkonditionering, rymligt sovutrymme, dockningsstation för iPod, WLAN, säkerhetsbox och garderob. Forest-sviten med extra boendeyta, Bodhi-sviten med privat behandlings- och meditationsutrymme, Esteva-sviten med öppen spis och större terrass.Vana-sviten med öppna spisar, meditationsrum, terrass och uppvärmningsbar avsvalkningspool, sällskapsrum och väskförvaring.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat och dryck

2 restauranger ansvarar för ditt välbefinnande med ett internationellt hälsokök och levande matlagning. Mästare inom indisk kokkonst kombinerar sin expertis med ayurvediska principer, rätterna tillagas av lokala, färska och ekologiska ingredienser. Varje gäst får måltider som tillagats efter hans eller hennes behov med tonvikt på hälsa. För panchakarma-gäster har man skapat ett särskilt rum där lämpligt anpassade ayurvediska måltider serveras. Lobby/Lounge med bibliotek och barområde för teer och färska juicer.

Fritid

Uppvärmningsbar, 20 m lång inom- och utomhuspool, 4 yogastudior och paviljonger, en fitnessavdelning utrustad med de modernaste apparaterna stöder personliga strävanden efter välbefinnande. Promenadväg genom den 8 ha stora egendomen.

Wellness, hälsa & ayurveda

Vana, Malsi Estate fokuserar på sju områden: ayurveda, tibetansk läkekonst (sowa rigpa), yoga, naturliga behandlingar, spa, fitness och vatten.
Symbiosen av dessa ger den wellness-sökande otaliga möjligheter att förbättra sitt allmänna välbefinnande. Ayurveda, tibetansk läkekonst och yoga erbjuds här i sin ursprungligaste och renaste form. Fler än 50 behandlings- och undersökningsrum är fördelade mellan det moderna ayurvedacentret, ett wellnesscenter och ett spa, rituellt spa och watsupool. Behandlingar och terapier utförs av ett engagerat team av professionella och erfarna ayurvedaläkare och terapeuter med olika specialiteter.

Realistiska mål ska ställas upp och mätbara resultat uppnås. Tilllsammans med gästen utarbetas ett personligt program som på ett enkelt sätt kan tillämpas i vardagen även efter själva vistelsen.

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Indira Gandhi International Airport (DEL): (ca. 279 km / 399 minuter)
Dehradun Airport (DED): (ca. 33 km / 73 minuter)

ANKOMST Flygplats Dehradun, ca. 35 km. Vid anknytning över Delhi organiserar SpaDreams gärna din stoppover, vare sig du vill slappna av några timmar på ett hotell eller vill ha en övernattning med frukost med en halvdagsresa genom Delhi den nästa dagen. Vänligen informera oss om detta när du bokar.

TRANSFER (tur &retur): Flygplats DED inkluderad.

INFORMATION Minimumålder 16 år. Kunskaper inom engelska är en fördel.

Karta

Vana
Boka Kontakt Vidarebefodra