Vandra på Madeirda

Vandra på Madeira

En äventyr för alla som älskar naturen

Populära destinationer för vandring

Träningsresor

En äventyr för alla som älskar naturen

Vandra på Madeira

Naturens skönhet upplevas bäst på en vandringsresa. Och varför inte göra det på Madeira, "blommornas ö"? Att vandra på Madeira är paradisiskt för alla naturälskare. Det finns turer i olika svårighetsgrader och vandringsresor som är lämpliga för alla åldersgrupper.

En berömd vandringsled går längs levadorna, de gamla bevattningskanalerna som försjörer hela ön med vatten. De gör vandringsresor på Madeira till en riktig naturupplevelse.

Vandra över skog och mark, där även dolda leder där fåraherdar har vandrat som förknippar alla byar och erbjuder fantastiska utsikter. Branta vägar och täta skogar är något för alla vandrare. Njuta av oförglömiga fält av blommor, lagerträd och stora hortensiaväxter. Vegetationen och blomsterprakten liknar en djungel längs vandringsvägarna. Landskapet kommer att förtrolla dig med sina spektakulära vyer.

Kombinera vandring med spa

Vandring på Madeira är bara en av de erbjudanden du kan förvänta dig av. Madeira är också känd som spaoas! Semester på Madeira är inte bara bra för avkopplingen utan är effektiv mot sjukdomar av andningsvägarna och lederna. Klimat verkar hälsosamt för kroppen och själen. 

Hotel Jardim Atlantico Madeira**** vid Madeiras sydvästkust erbjuder inte bara botanik- och kulturvandringar med ledare runt Prayeres, utan även härliga spabehandlingar. Du har även möjlighet till att åka till grannorterna eller låna cyklar. Och om du tycker om ekologiska resor, kan du även plantera träd som aktivitet! Det finns massor av fina hotell på Madeira som passar olika smaker.

Du ser - Madeira är inte bara den oöverträffade ön för alla naturälskare, utan har något att erbjuda för varje smak.

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Vandringsresor till Tyskland

Hitta din favorit på Madeira