Vandra på Madeirda

Vandra på Madeira

En äventyr för alla som älskar naturen

Populära destinationer för vandring

En äventyr för alla som älskar naturen

Naturensskönhet upplevas bäst på en vandringsresa. Att vandra på Madeira är paradisisk för alla naturälskare. Det finns turer i olika svårighetsgrader och vandringsresor  som är lämpliga för alla åldersgrupper.

En berömd vandrings-led är längs levadorna, de gamla bevattningskanalerna som försjörer hela ön med vatten. De gör vandringsresor på Madeira till en riktig naturupplevelse.

Vandra över skog och mark, där även dolda leder där fåraherdar har vandrat som förknippar alla byar och erbjuder fantastiska utsikter. Branta vägar och täta skogar är något för alla vandrare. Njuta av oförglömiga fält av blommor, lagerträd och stora hortensiaväxter. Vegetationen och blomsterprakten liknar en djungel längs vandringsvägarna. Landskapet kommer att förtrolla dig med sina spektakulära vyer.

Kombinera vandring med Spa

Vandring på Madeira är bara en av de erbjudanden du kan förvänta dig av. Madeira är också känd som wellnessoas. Semester på Madeira är inte bara bra för avkopplingen utan är effektiv mot sjukdomar av andningsvägarna och lederna. Klimat verkar hälsosamt för kroppen och själen. 

Hotel Jardim Atlantico Madeira****  vid Madeiras sydvästkusten erbjuder såväl botanik- och kulturvandringar med ledare runt Prayeres, som spaanvändningar. Man har möjligheten att åka till grannorterna eller låna cyklar. Och om man tycker om mer ekologiska resor, kan man även planta träd som aktivitet.

Madeira är den oöverträffade ön för alla naturälskare.

Träningsresor

Vandringsresor till Tyskland