Vietnam stränder, floder och livliga städer

Vietnam

Vacka risfält, orörda stränder, ringlande floder och livliga städer

Upptäck Vietnam & tanka ny energi i Asiatisk stil

Vietnam kännetecknas av sin rika och imponerande 3000 år gammal historia och är med på många kulturälskares mest eftertraktade destinationer. Men varför inte kombinera kultur med wellness?

Öka ditt välbefinnande med traditionell massage och spabehandlingar mitt i orörd natur och förundras över denna kulturskatt, de antika tempel och klassiska koloniala byggnaderna med SpaDreams. 

Låt dingla benen dingla ner i ett härligt pedikyr-bad? Eller ta en lugnande spa-behandlingar mellan smaragdgröna bergen i magnifika nationalparken. Känn pulsen och den uppfriskande dynamiken i städerna, själen och hitta tillbaka till din inre frid. Gillar du att vara aktiv kommer du hitta massor med utflyter och aktiviteter. Utforska det vietnamesiska köket, omgiven av traditionella chili och kokos dofter typiska för det vietnamesiska köket, vid åsynen av de färgstarka indiska-Hindu dominerade Ho Chi Minh-staden.

Oavsett om du bill se färgstarka marknader och arvet från den franska kolonialtiden i norra huvudstad Hanoi, eller om du vill slappa vid det azurblåa vatten på ett besök till de magnifika vikar och stränder i den vackra Ha Long Bay. Luta dig tillbaka och låt dig insupa de stora praktfulla färgerna av den underbara naturliga skådespelet av grönskande risfält och den gyllene skimmer av solexponerade havet.

Med sin positiva mentalitet, erbjuder den vietnamesiska kulturen, i den mening som avses i "Natural Living" -konceptet, steget till en balanserad livsstil i harmoni med naturen. För en optimal återhämtning och mer inre styrka, hjälper dig med enskilda avkopplingskurser, som stödjer dig i att upprätthålla en balans på lång sikt.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Vietnam