Vietnam

Vietnam

Vackra risfält, orörda stränder, ringlande floder och livliga städer

Våra mest populära hotell i Asien

Upptäck Vietnam & samla ny energi i asiatisk stil

Vietnam

Vietnam kännetecknas av dess rika och imponerande 3000 år gammal historia och är med på många kulturälskares listor över eftertraktade destinationer. Varför inte kombinera kultur med spa och wellness?

Öka ditt välbefinnande med traditionella massage och spabehandlingar mitt i orörd natur och förundras över denna kulturskatt, de antika tempel och klassiska koloniala byggnaderna med SpaDreams

Låt benen dingla ner i ett härligt pedikyr-bad, njut av en lugnande spa-behandling mellan smaragdgröna berg i den magnifika nationalparken. Känn pulsen och den uppfriskande dynamiken i städerna, själen och hitta tillbaka till inre frid. Om du gillar du att vara aktiv kommer du hitta massor med utflyter och aktiviteter.

Utforska det vietnamesiska köket, omgiven av dofter av chili och kokos och fascineras av åsynen av den färgstarka indisk-Hindu dominerade Ho Chi Minh-staden.

Oavsett om du vill se färgstarka marknader och arvet från den franska kolonialtiden i den norra huvudstaden Hanoi, eller vill slappa vid det azurblåa vatten på ett besök till de magnifika vikar och stränderna i den vackra Ha Long Bay... Luta dig tillbaka och ta in de stora praktfulla färgerna av det underbara naturliga skådespelet av grönskande risfält och det gyllene skimret av det solexponerade havet.

Med sin positiva mentalitet, erbjuder den vietnamesiska kulturen, i den mening som avses i "Natural Living" -konceptet, steget till en balanserad livsstil i harmoni med naturen. För en optimal återhämtning och mer inre styrka hjälper vi dig med enskilda avkopplingskurser som stödjer dig i att upprätthålla en balans på lång sikt.

Information om Vietnam

Språk: Vietnamesiska
Tidsskillnad: + 5 timmar
Bästa restiden: Mars - april eller oktober-november, även november - juni (södra Vietnam).
Valuta: Viet Nam Dong (VND)
Visum: Nej, om din vistelse inte är längre än 15 dagar. Längre än 15 dagar/kortare än 30: ja, (http://www.vietnamemb.se/). Ditt pass bör vara giltigt i minst sex månader efter ankomst.

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Alla våra hotell i Asien

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Vietnam