Vietnam

Vietnam

Vackra risfält, orörda stränder, ringlande floder och livliga städer

Upptäck Vietnam & samla ny energi i asiatisk stil

Vietnam

Vietnam kännetecknas av sin rika och imponerande 3000 år gammal historia och är med på många kulturälskares mest eftertraktade destinationer. Men varför inte kombinera kultur med wellness?

Öka ditt välbefinnande med traditionella massagee och spabehandlingar mitt i orörd natur och förundras över denna kulturskatt, de antika tempel och klassiska koloniala byggnaderna med SpaDreams. 

Låt benen dingla ner i ett härligt pedikyr-bad, njut avn en lugnande spa-behandling mellan smaragdgröna berg i den magnifika nationalparken. Känn pulsen och den uppfriskande dynamiken i städerna, själen och hitta tillbaka till inre frid. Gillar du att vara aktiv kommer du hitta massor med utflyter och aktiviteter.

Utforska det vietnamesiska köket, omgiven av dofter av chili och kokos och fascineras av åsynen av den färgstarka indisk-Hindu dominerade Ho Chi Minh-staden.

Oavsett om du vill se färgstarka marknader och arvet från den franska kolonialtiden i den norra huvudstaden Hanoi, eller vill slappa vid det azurblåa vatten på ett besök till de magnifika vikar och stränderna i den vackra Ha Long Bay... Luta dig tillbaka och ta in de stora praktfulla färgerna av det underbara naturliga skådespelet av grönskande risfält och det gyllene skimret av det solexponerade havet.

Med sin positiva mentalitet, erbjuder den vietnamesiska kulturen, i den mening som avses i "Natural Living" -konceptet, steget till en balanserad livsstil i harmoni med naturen. För en optimal återhämtning och mer inre styrka hjälper vi dig med enskilda avkopplingskurser som stödjer dig i att upprätthålla en balans på lång sikt.

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester till Vietnam