Villa Dhanvantari

Ayurveda och detox vid atlantiska oceanen

En atmosför för att skämma bort kroppen och anden i lugnt läge vid västkusten av Teneriffa. Villan är specialiserad på ryggbehandlingar i förbindelse med Ayurveda-terapi.

I detalj

Ditt hotell

☀ Villa Dhanvantari (icke rökare) ligger i Playa Paraiso, en liten ort som är inbäddad av bananplantager och havet, där såväl inhemska som turister lever. Det ligger vid den solsäkra västkusten av Teneriffa med vy över den atlantiska oceanen och grannön La Gomera.

Så här bor du

4 moderna och individuell inredda rum med bad och dusch/kök, tv, delvis med direkt pooltillgång.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Mat & Njutning

I matsalen serveras rätter enligt den ayurvediska principen. Det används nästan enbart produkter från lokal odling. Vid önskan kan även saftfastas under uppehållet.

Wellness, Spa & Hälsa

Den fina terrassen med utomhuspool, liggstolar och parasoler bjuder in till att koppla av.

Villa Dhanvantari har skapats och grundats av Petra Dürr för att möjliggöra en hälsosam semester med en kontinuerlig framgång.

Villan är specialiserad på helhetliga ryggbehandlingar som i kombination med andra Ayurveda-terapier och en individuell behandlingsplan för till bästmöjliga resultat. Ayurveda fokusserar på att bevara ett långt och sund liv enligt en utjämnad livsstil. Denna harmoniska bas är grunden för denna PD-metod för att läka orskaker av smärtor och blockader. PD-metoden är lämplig och används t ex vid astma, reumatism, diskbråck, migrän, hjärtbesvär, sömnstörningar, depressioner,

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Tenerife South Airport (TFS): (ca. 29 km / 35 minuter)
Tenerife Norte Airport (TFN): (ca. 89 km / 62 minuter)

ANKOMST Flygplats: Teneriffa Syd (TFS), cirka 28 km, Flygplats Teneriffa Nord (TFN), cirka 90 km.

TRANSFER (tur & retur): Flygplats TFS € 60/ bil (1-2 pers.), flygplats TFN € 150/ bil (1-2 pers.), reservering via SpaDreams, betalas på plats.

INFORMATION
Husdjur: Ej tillåtna

Karta

Villa Dhanvantari
Boka Kontakt Vidarebefodra