Top 1 hotell i Sicilien Detta hotell är nummer 1 på vår favoritlista för regionen Sicilien. Populariteten riktar sig efter hur ofta sidan har besökts och hotellet har efterfrågats eller bokats.

Wundergarten

Upplev Siciliens härliga natur

Naturlig lyx: avkoppling, wellness-behandlingar, träning, utflykter, upptäcktsresor i naturen och skyddade parkområden där du kan återupptäcka friheten av autentiska resor. I Wundergarten hamnar själen och naturens skönhet i balans igen.

Våra reseerbjudanden med bästa pris-garanti

Siciliansk timeout

från 1 natt, Dubbelrum, Halvpension

Upplev en siciliansk timeout helt enligt natural wellness-filosofin. Tillbaka till ursprunget, bli ett med dig själv och lär dig njuta av livet igen. Allt detta kan du få i Wundergarten.

  • övernattning/halvpension
  • användning av privata My Home Spa med antik grotta, vattenful och Turkiskt Bad i Dimora dei Frati
  • svensk utomhusbastu i Forest Lodge (ca. 2,5 km utanför Dimora dei Frati)

Idealiskt vid dessa indikationer

Stress / Utmattning

Följande rabatter har vi redan beräknat i erbjudandet

Stanna 14 nätter – betala för 12: 2 nätter gratis

Stanna 7 nätter – betala för 6: 1 natt gratis

Telefon bokningskod: 482P1

648 kr

518 kr

I detalj

Ditt semesterområde

Wundergarten ligger i mitt i gröna hjärtat av Madoniens naturpark som är en del av UNESCOs världskulturarv på Sicilien. Det anrika samhället Gratteri ligger ca. 10 km från kusten och har ett mediterrant klimat och en mysig atmosfär. Gratteri är en imponerande liten stad som ligger mellan havet och bergen. När du besöker Wundergarten har du möjligheten att se oupptäckta platser, bada i det glasklara vattnet och se nationalparken. En äventyrssemester i naturen med siciliansk kultur.

Ditt hotell

Wundergarten består av flera komplex och kännetecknas av sin naturliga charm och gästvänlighet. Hotellet Dimora dei Frati ligger direkt i Gratteri och är en f.d. oljemanufaktur som har gjorts om till en herrgård. Forest Lodge däremot ligger mitt i naturskyddsområdet San Giorgio, som är skyddat av EU på grund av dess ovanliga flora och fauna, och erbjuder en välbehövlig timeout från vardagen för både naturälskare och familjer. Närheten till sicilianska skogens autentiska och hemlighetsfulla natur står i fokus. På grund av läget ger dig Forest Lodge möjligheten att koppla av och vara helt för dig själv.

Så här bor du

Standard dubbelrum Francesco (ca. 20 kvm) i Dimora die Frati är ett intimt och atmosfäriskt rum med satellit-tv, telefon, minibar, vattenkokare, wifi, element, fön. I Forest Lodge finns Chalet, ett rum i ett fristående stenhus (ca. 16 kvm) med egen ingång på trädgårdsidan eller familjechalet, ett fristående stenhus (rum ca. 25 kvm) med trädgård och terrass. Båda typer av rum är enkelt utrustade med bad/wc, fransk dubbelsäng, singelsäng eller bäddsoffa. Hotellet avstår medvetet från tv, telefon och wifi – en digital detox.

Ät & njut

Rätterna är säsongsbundna, färska, autentiska och traditionella. Du kan själv välja rätterna på morgonen och kvällen i samråd med kökets chef. Många ingredienser kommer från hotellets egen odling. Stor frukostbuffé, delvis hemlagad.
Halvpension med siciliansk trerättersmeny. Ibland barbeque, glutenfri, vegetarisk, vegansk kost samt barnmenyer på begäran.

Wellness & spa

Privata My Home Spa i Gratteri är fritt tillgängligt för alla besökare av Wundergarten. En antik grotta på My Home Spas bottenplan förvandlar wellnessavdelningen till en avkopplande oas med det varma vattenfallet. På första våningen ligger ett Turkiskt Bad med varma bänkar och utsikt över Gratteris gamla stadskärna. På Forest Lodge finns en svensk bastu mitt i skogen (även tillgänglig för Dimora dei Fratis besökare) som har en underbar unik atmosfär.

Fritid

Upptäck dig själv i vilda naturen. Vandrings- och cykelturer med paradisiska utsiktspunkter (terrängcykeluthyrning mot avgift), off road-safari med jeep genom nationalparken, besök av bergbyarna, örtworkshops m.m. I närheten finns dessutom grottan Grattara och observatoriet ”Astronomico di Isnello”.

Beskrivning av rummen som står till förfogande

Extra information

FLYGPLATSER i närheten
Falcone–Borsellino Airport (PMO): (ca. 103 km / 100 minuter)

RES med flyg till Palermo (PMO).
TRANSFER på begäran på SpaDreams.

INFORMATION
Parkeringsplats: inklusive.
Barnrabatt: 2 vuxna + 1 barn (0-1,9 år) 100%, (2-11,9 år) 30%. Barn är inte tillåtna på Forest Lodge.

Fler bokningsbara tjänster

Helkroppsmassage (274 kr)
Yoga (325 kr)
Meditation (325 kr)
Natur och hälsa (1 230 kr)

Karta

Wundergarten
Boka Kontakt Vidarebefodra