Yoga i Indien

Meditation, återhämtning och träning

Våra bästa yogaresor i Indien till kanonpris

Yoga i Indien: Meditation & Återhämtning

Indien är hemlandet av yoga och yogans filosofi. Tanken är att återhämta sin inre och yttre balans. Oftas får man inte bara yogalektioner utan även meditation och ayurvediska behandlingar på en resa till Indien.

Denna kombination är traditionellt och utgår från en mer holistisk syn på kroppen, sinnet och hälsan.

Fördelar med yoga i Indien

Praktiserar du yoga i Indien betyder det att du kan förvänta dig av en autentisk upplevelse. Särskilt i Kerala som också kallas för den ”gröna delstaten” lockar med kokospalmer, tropiska skogar och vidsträcka drömstränder. Men framför allt hittar man många erbjudande för yoga och meditation.

SpaDremas är resespecialist på yoga-, ayurveda- och hälsoresor erbjuder dig  föryngring och rening av sinnerna och kroppen. En yogalärare/instruktör leder dig personligen på din individuella yogaresa. Vi bjuder dig på en otroligt djup upplevelse av dig själv. Sola, bada och vila med oss i Indien.

Du kommer även att få inblick i den gamla färgrika indiska kulturen samt förbättra ditt självförtrående och självkänsla. Om du är i balans med dig själv hittar du lycka och glädje.

Åk på en yogaresa med SpaDreams. Om du tycker att en yogaresa till Indien är för långt borta kan du också bara boka en yoga weekend, går på yoga retreat i Europa.

Andra exotiska resmål för din yogaresa med SpaDreams är yoga på Bali eller yoga i Thailand.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Yoga jorden runt