yogaresa, yoga, resa, yogaretreat

Yoga Resa

Hitta dig själv och upplev något nytt på en yogaresa

Våra bästa hotell för din yoga resa

En yoga resa kan passa bra...

... när du reser till ditt smultronsställeVi har yogahotell såväl i  Europa som längre bort i Asien men du väljer såklart själv vart du vill åka - och det bästa stället för din perfekta yogaresa är ju självklart där du trivs som mest!

...om du lider av smärtor eller andra fysiska problem, eller om du helt enkelt vill komma i form. Yoga är en utmaning för både kroppen och knoppen. Under en yogalektion jobbar du med hela kroppen och stimulerar problemområden. Yogan fokuserar på att träna upp en hälsosam andningen. Flera olika positioner hjälper till att öppna upp din bröstkorg därmed känner du att du kan andas lättare - även efter att du kommit hem från din resa.

...om dina tankar snurrar runt för mycket på de små och oviktiga sakerna. Studier har bevisat att yoga motverkar depression och utbrändhet. På en yogalektion lär du dig att skärpa din koncentrationsförmåg och du kommer snart att lättare kunna fokusera på de viktiga sakerna i livet.

Hur hittar du den perfekta yogaretreaten?

Hitta dig själv och upplev något nytt på en yogaresa

Ett yogaretreat består av intensiva dagar fulla av mental och fysisk träning. Under retreaten lär du dig att bryta gamla mönster och bli en ny människa. Här kan du fokusera på dig och på dina problemområden - såklart att lära dig att yoga på en djupare nivå.

Yogaretreater kan dock vara ganska olika. Det kan vara t.ex. lättare yoga 1x om dagen på ett hotell medan du har djupare yogapass med meditation där du börjar kl. 4 på morgonen på ett annat.

Det är viktigt att fundera över vad du är ute efter. Så att du hittar den bästa retreaten just för dig! Kolla gärna alla våra erbjudanden och länder så att du hittar din drömresa. Oavsett om du är nybörjare eller proffs så har vi något för dig. Kontakta även våra experter för mer tips och tricks.

Alla våra fantastiska yogahotell

Ditt livs resa startar kanske redan imorgon?