yoga, yogaresa, yoga europa

Yogaretreat i Europa

Åk på yogaretreat utan att behöva resa allt för långt

Våra populäraste yogretreats i Europa

Ta det lugnt på yoga retreat

På en yoga retreat får du en kort paus från vardagen. Yogan lär dig att bara vara! Delta och njut av yoga, meditation och stilheten i ett vackert område. Det är inte ett måste att åka på en yoga retreat till ett tropiskt land som Indien eller Sri Lanka. Det finns flera hotell som erbjuder yoga retreats i Europa. Vi garanterar avkoppling också för den lilla plånboken

Ta det lungt på en Yoga Retreat

Att åka på en Yoga retreat betyder att skapa själro, hitta inre lugn och att bryta dåliga vanor. Genom yoga och meditation laddar du dina batterier. 

Yoga är inte bara en idrott utan betyder snarare mental träning. Yoga hjälper dig såväl fysisk som psykisk och öker ditt självförtroende och din koncentrationsförmåga. Yoga motverkar depression och utbrändhet. På våra yoga retreats i hela Europa kan du fördjupa dina kunskaper eller börja ditt nya liv med yoga och en mer medveten närvaro.

Prov också på våra andra erbjudanden och boka längre resor för ditt välmående med en yogaresa till Indienyoga i Thailand eller yoga på Bali.

Ta första steget till ett bättre och hälsosammare liv. Om du boka en resa med SpaDreams kan du förvänta dig av lugn, glädje och ro. Alla våra hotell har flera toppenprogram som passar dina behov och önskemål. Tankten är att du ska må bra och tanka ny energi mot vardagsstressen.

Njut att de positiva efter-effekterna från din yogaresa!

Få ut mer av din yogaresa om väljer att fortsätta med det du harlärt dig när du kommer hem igen! För att spara alla positiva effekter efter din yoga hjälper är ett bra tips att integrera yoga i din vardag. Det finns yogalärare och yogaklasser nästan överallt i Sverige så att det borde inte vara ett problem att hitta ett yoga-center nära där du bor. Det är viktigt att du fortsättar att fokusera på dig och på det som händer här och nu. Lyssna inåt för att förbättra din andningsteknik. Läs gärna om våra yoga tips!