aktiv semester i asien

Aktiv Semester i Asien

Prova på något spännande och upplev en aktiv semester i Asien

Prova på en Aktiv Semester i Asien

Kombinera slappa dagar vid stranden med träning

Vad passar bättre än en semester där du kan uppleva en spännande kultur, få en rejäl dos av sol och avslappning vid stranden och stamtidigt få en kickstart för kroppen? SpaDreams har många spännande erbjudanden för en aktiv semester både vid Medelhavet och utanför Europa till fantastiskt bra priser!

Mellan tränings passen så erbjuder många hotell  även fantastiska spa avdelningar med traditionella asiatiska behandlingar så som: inpackningar, kroppsvård, hårbehandlingar, även massage i det fria på stranden. Slappa vid en infinitypool med solstolar, parasoller och fantastiska solnedgångar. Passa på att ta del av ett flertal kulturella arrangemang då det ger en inblick i det asiatiska kulturen, konsthantverk och låter dig uppleva traditioner genom folkdanser.

Piggare, bättre kondition och gladare!

En fitness-semester i Asien gör vägen att förverkliga din drömkropp och uppfylla dina träningsmål lätt som en plätt. Våra fantastiska fitness semestrar i Asien är en perfekt blandning av fysiska övningar, roliga aktiviteter, beteenderådgivning och hälsosam kost som hjälper till att uppnå långsiktiga resultat gradvis.

En stillasittande livsstil är huvudorsaken till en rad hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes, fetma och depression. Med våra fantastiska fitness-program, kan du ägna dig åt friskvård och hälsa i sofistikerade platser och upplyftande atmosfär i Asien. Våra träningssemestrar i Asien kommer att öka din ämnesomsättning, förbättra blodcirkulationen och förbättra din styrka och uthållighet.

Vare sig det är gruppaktiviteter eller reser ensam, tränar utomhus eller inomhus, romantiska eller familjevänliga hotell, har vi en rad träningssemestrar i Asien för att passa dina olika smaker och behov. Plus, genom att boka med SpaDreams du garanterat världsklass faciliteter i otroliga platser, allt till bästa pris.

Se även: Aktiv semester vid MedelhavetTräningsresor eller Detox i Tyskland