Aktiv semester i Asien

Aktiv semester i Asien

Kom i form under solen

Prova på en aktiv semester i Asien

Kombinera slappa dagar vid stranden med träning

Aktiv semester i Asien

Du känner dig seg, längtar efter värme och vill röra på dig? Vad passar bättre än en semester där du kan uppleva en spännande kultur, få en rejäl dos av sol och avslappning vid stranden och samtidigt kickstarta träningen med en aktiv semester i Asien?

SpaDreams har många spännande erbjudanden för en aktiv semester både vid Medelhavet och utanför Europa till fantastiskt bra priser!

Mellan träningspassen så erbjuder många hotell även fantastiska spaavdelningar med traditionella asiatiska behandlingar, som t.ex. inpackningar, kroppsvård, hårbehandlingar, eller massage utomhus på stranden. Slappa vid en infinitypool med solstolar, parasoller och fantastiska solnedgångar. Passa på att ta del av ett flertal kulturella arrangemang då dem ger dig insikter i det asiatiska kulturen, konsthantverk och låter dig uppleva traditioner genom folkdanser.

Piggare, bättre kondition och gladare!

En fitness-semester i Asien hjälper dig att förverkliga din drömkropp och uppfylla dina träningsmål lätt som en plätt. Våra fantastiska träningsresor i Asien är en perfekt blandning av fysiska övningar, roliga aktiviteter, beteenderådgivning och hälsosam kost som hjälper till att uppnå långsiktiga resultat gradvis.

En stillasittande livsstil är huvudorsaken till en rad hälsoproblem som hjärtsjukdomar, diabetes, fetma och depression. Med våra fantastiska fitnessprogram, kan du ägna dig åt friskvård och hälsa i sofistikerade platser och upplyftande atmosfär i Asien. Våra träningsresor i Asien kommer att öka din ämnesomsättning, förbättra blodcirkulationen och förbättra din styrka och uthållighet.

Vare sig det är gruppaktiviteter du föredrar eller vill resa ensam, tränar utomhus eller inomhus, romantiska eller familjevänliga hotell - vi har en rad träningsresor i Asien som passar olika smaker och behov. Plus: genom att boka med SpaDreams du garanterat världsklass faciliteter i otroliga platser, allt till bästa pris.

Se även: Aktiv semester vid Medelhavet, träningsresor eller detox i Tyskland.

Våra bästa hotell för din aktiva semester i Asien

Vilket hotell blir perfekt för din drömresa?