vår serice, spa, relax, om oss, wellness

Vår Service

Service är mer än bara ett ord för oss - Vi vill förändra

SpaDreams Motto & Mål

Service är mer än bara ord för oss. Läs här om vår service kvalitet.

1. Service och hjälp

Har du speciella önskingar eller behov? Inga problem! På SpaDreams får du specialisthjälp. Våra reserådgivare har inte bara bra utbildning men är även utmärkt kundorienterade. De sammanställer snabbt en indivuduell reseplan för dig, med dina preferenser av resetid, reselängd och rumstyp samt extra önskingar för din diet och behandlingar. Vi är också flexibla på hur du vill resa, det är du som bestämmer om du vill ta flyget, bussen, bilen eller tåget. Läs mer om ankomst här >>

2. Kvalitetssäkring

Vi har 35 år av erfarenhet på resemarknaden och vilket har lärt oss att en av det viktigaste punkterna är att hålla hög kvalitet. Då vår kvalitetssäkringen börjar med urval av lämpliga partner, måste våra hotellpartner uppfylla höga krav och standard. Vi försöker hålla en så hälsoorienterad filisofi som möjligt och hotellens standard bör vara inriktad på: personlig service, gastronomisk mångfald och individuell medicinisk omsorg. En tredjedel av våra erbjudanden är premiumerbjudananden. Vi gör ständiga vidareutbildningar för att hålla hög kvalitet och trendupdatering.

3. Lågpris garanti

Vår lågpris garanti är väldigt viktig för oss. Därför erbjuder vi dig alltid lägsta pris på spa- och hälsoresemarknaden hos oss.

4. Hemsida och nyhetsbrev

Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att surfa på vår hemsida. Du kan filtrera sin sökning efter destinationer, indikationer (hälsoproblem) eller speciella aktiviteter. Vi erbjuder många olika temaresor och säkra på att det finns något för dig.

Prenumenera på vårt nyhetsbrev för aktuell information och specialerbjudanden!

Läs även Viktig Information >> och Vanliga Frågor >>

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna! +46 852 506 058info@spadreams.se

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se