vår serice, spa, relax, om oss, wellness

Vår service

Service är mer än bara ett ord för oss - Vi vill förändra

SpaDreams motto & mål

Service är mer än bara blott ett ord för oss. Läs mer om vår service kvalitet!

1. Service och hjälp

Har du speciella önskemål eller behov? Inga problem! På SpaDreams får du specialisthjälp. Våra reserådgivare har inte bara en bra utbildning utan är även väldigt serviceorienterade. De sammanställer snabbt en indivuduell reseplan för dig, med önskad resetid, reselängd och rumstyp samt andra önskemål angående kost och behandlingar.

2. Kvalitetssäkring

Vi har mer än 40 år av erfarenhet på resemarknaden. Det har lärt oss att en av det viktigaste punkterna är att hålla hög kvalitet. Då vår kvalitetssäkring börjar med urval av lämpliga partner, måste våra hotellpartner uppfylla höga krav och standard. Vi försöker att leva efter en så hälsoorienterad filosofi som möjligt och hotellens standard bör vara inriktad på: personlig service, gastronomisk mångfald och individuell medicinisk omsorg. En tredjedel av våra erbjudanden är premiumerbjudanden. Vi gör ständiga vidareutbildningar för att hålla hög kvalitet och vara medvetna om trender.

3. Lågpris garanti

Vår lågpris garanti är väldigt viktig för oss! Därför får du alltid de lägsta prisen inom spa- och hälsoresemarknaden hos oss.

4. Hemsida och nyhetsbrev

Vi vill att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt att surfa på vår hemsida. Du kan filtrera din sökning efter destinationer, indikationer (hälsoproblem) eller speciella aktiviteter. Vi erbjuder många olika temaresor och är säkra på att det finns något för dig.

Prenumenera på vårt nyhetsbrev för aktuell information och specialerbjudanden!

Läs mer om viktig Information >> och vanliga frågor >>

Har du frågor?

Vi hjälper dig gärna! +46 (0) 10 750 26 20info@spadreams.se

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se