Om SpaDreams

Experter sedan 1975

Din specialist för ayurveda-, detox-, yoga- & sparesor

Om SpaDreams

SpaDreams grundades 2013 som dotterbolag av den tyska researrangören Fit Reisen

Fit Reisen har varit känt i över 40 år som reseoperatör för spa- och hälsoresor.

Vårt motto är: Det räcker inte om du är nöjd - vi vill inspirera!

Företaget grundades av Herbert Haum år 1975. Konceptet var nytt: skönhet, fitness och rekreationella aktiviteter stod i fokus för att förbättra livskvaliteten. Idag har Fit Reisen över 3500 olika spa-, hälso- och fitness- eller skönhets-erbjudanden i över 400 orter i över 50 länder.

Sedan 2009 leds Fit Reisen av Jan Seifried, Claudia Wagner och Niels Asmussen.

Dotterbolaget SpaDreams grundades 2013 för kunna presentera samma fantastiska urval av resor i hela världen och inte bara i tyskspråkiga länder, som Tyskland, Österrike och Schweiz. Våra erbjudanden är idag tillgängliga på engelska, franska, holländska, spanska, italienska, ryska och polska. Företagets central är i Frankfurt am Main medan Nils Assmussen och hans kollegor arbetar för kundernas välbefinnande i Hamburg

Experter sedan 40 år

I mer än 40 år har Fit Reisen och SpaDreams varit en trendsättare när det gäller hälsa och själsligt välbefinnande. Vi utvecklar och arrangerar högkvalitativa, specialresor med målet att stärka din hälsa och välbefinnande. Vi ger råd på ett personligt, professionellt och tillmötesgående sätt. Vi vill göra varje kund lycklig och ge möjligheten att uppleva en personlig drömresa tack vare vår förstklassiga service. 

Värderingar

Vi umgås respektfullt och vänligt med alla människor. Vi är naturliga och har en positiv och optimistisk grundinställning. Vi vill sprida glädje!

I vårt arbete är vi motiverade, kompetenta, resultat & lösningsorienterade. 

Vi är ett team och arbetar som ett team för att förverkliga vår företagsfilosofi. Vi bygger broar mellan avdelningar och positioner. Vi stödjer varandra och visar samtidigt respekt för andras kunskap. Var och en får en plats där hens starka sidor kommer till sin rätt; samtidigt fördelas arbetet alltid rättvist.

Vårt samarbete utmärker sig genomförtroende, uppskattning, tolerans och respekt. Vi diskuterar konflikter öppet, lyssnar på varandra, ger utrymme åt olika åsikter. I det sammanhanget försöker vi alltid undvika att någon såras. Vi är öppna för feedback och angelägna om förbättringar.

Även i stressiga situationer håller vi en god ton och agerar professionellt. 

Kvalitet

Vi arbetar mycket noggrant och siktar på perfektion. Allt som sker hos SpaDreams är inriktat på kunden. Vi känner till kundförväntningarna på varenda en av våra servicepunkter och har för avsikt att överträffa dem. Vi  är alltid anglägna om feedback från kunderna eftersom vi vill veta vad vi har lyckats med och på vilka punkter vi kan bli ännu bättre.

Kundrådgivning

Vårt serviceteam ser sig som personliga rådgivare och ibland till och med som en slags mini- "läkare & psykolog". Vi ställer noggranna frågor, vi lyssnar uppmärksamt, vi förstår kundens önskemål och sammanställer med kunskap och entuiasm det perfekta förslaget för kunden. Vi älskar att arrangera personliga resor för våra kunder, vi står givetvis till förfogande som kontaktperson i första hand under resan och ser ivrigt fram emot feedback efter resan.

Partnerhotell

SpaDreams skiljer sig från andra arrangörer genom den individuella och partnerskapsbaserade skötseln av hotell och genom att ha den största spännvidden inom wellness- och hälsosegmentet. Endast hotell av hög kvalité med utpräglad service- och hälsointiktning väljs ut av oss. 

Vi ser oss som rådgivare till våra partnerhotell.  Som specialarrangörer vet vi nämligen vad kunden vill ha och förväntar sig, och vilka behandlingar, trender och nyheter inom hälsoturismen som är av betydelse. 

Produkt

Som specialarrangör känner vi till trenderna och hjälper till sålla i forsen av icke effektiva hälso-trender och på så sätt filtrera fram de bästa programmen med djupgående effekt på hälsa och välbefinnande. Vi skapar och utformar exklusiva och personliga produkter  som är skräddarsydda efter våra kunders behov. Vi gör det omöjliga möjligt och tack vare vår "lägsta pris-garanti" erbjuder vi alltid det bästa priset.

Resebyråer

Det är SpaDreams man först ska kontakta när det handlar om hälsoresor. Vi erbjuder samarbetsvilja och den snabbaste behandlingen av alla förfrågningar, vi är personliga, pålitliga och har den största professionella kompetensen när det gäller hälsoresor. Hos oss är det överskådligt och enkelt att boka en hälsoresa.

Marknadsföring

Vi skänker förväntan, väcker längtan och gör drömresan lockande för våra kunder. Och: Vi håller vad vi lovar. Vi går igenom våra mål och jämför dem med vårt företagspolicy. Genom en tydlig positionering som arrangör av hälsoresor över hela världen skiljer vi oss från konkurrenterna  De bästa och viktigaste annonsörerna är entusiastiska kunder. 

Lönsamhet

Varje medarbetare vet vad hen gör och varför, och vilken betydelse hens uppgift har för företagets framgång. Ur detta växer det fram uppskattning och ansvar. På så sätt tar varje medarbetare genom sina egna arbetsuppgifter på sig ansvar för hela företaget.

Vi arbetar lönsamhetsinriktat. Vi ska växa över marknadsgenomsnittet och strävar efter en årlig ökning av  omsättningen med 30 %. Därför måste vi vara bättre än våra konkurrenter i varje aspekt. Snabbare, förmånligare, personligare, vänligare, med större kunskap, mångsidigare och beredda att uppfylla de mest exceptionella önskningarna.

Miljö

På kontoret använder vi grön el och under arbetsdagen undviker vi varje slag av slöseri. Inne i staden använder vi oss i möjligaste mån av kollektiva transportmedel och reser företrädesvis med tåg. Vi erbjuder våra kunder möjlighet att resa CO2-neutralt och uppmuntrar dem att uttnyttja möjligheten.

Vision

 SpaDreams är grundaren av hälsoresor. Vi har etablerat oss som specialist och är marknadsledande när det gäller hälsoresor av hög kvalité för alla åldrar. Denna position ska vi utveckla ytterligare och dessutom fortsätta att överraska marknaden med innovativa initiativ inom hälsoresor. Det må gälla slutkund, resebyrå  eller hotell: specialisten på hälsoresor heter SpaDreams.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Företagsledningen

Personerna bakom Fit Reisen/SpaDreams

SpaDreamsManagement PERSONERNA BAKOM FÖRETAGET


Claudia Wagner

Är sedan 31 år VD för Fit Reisen. Genom hennes mångåriga erfarenhet och kännedom har hon blivit känd i den tyska turistbranschen. Direkt efter hennes framgångsrika ekonomistudier på Worms handelshögskola i Tyskland, påbörjade hon sin karriär hos Fit Reisen och har följt Fit Reisens framgångsrika historia alldeles ifrån början.

Claudia Wagner har själv en sund livsstil och även utanför sin arbetstid tar hon del i seminarer, utbildningar och workshops under temat fitness & hälsa.

"Med 40 års erfarenhet och en fantastisk kontakt till våra partnerhotell i Europa och resten av världen är vi nu beredda att erbjuda även andra länder vår service. Vår styrka är vår branschkännedom och vår motivation att hitta den mest passande semestern åt dig."

 

Jan Simon Seifried

Är sedan september 2009 en av de tre VD för Fit Reisen. Efter en mycket bra Bachelor- och Masterexamen i Ekonomi vid Mannheim universitet (Tyskland), tog han en ytterligare Master of Commerce med utmärkelse vid Sydney universitet (Australien).

Med sin arbetserfarenhet som konsult vid Boston Consulting Group (BCG) intresserade sig Jan Simon Seifried för turism och grundade kort därefter Transmedic GmbH och blev VD för Fit Reisen. Med internationell fokus på dottersiten SpaDreams hoppas han att kunna dela sin entusiasm med fler gäster.

"Det är vårt "pris-service-förhållande" på våra erbjudanden, vår personals proffesionella rådgivningskompetenser och den individuella servicen som gör Fit Reisen och SpaDreams till det perfekta valet för att planera din drömresa."

 

Dr. Nils Asmussen

Började i september 2009 som verkställande direktör för Fit Reisen. Efter en framgångrik Bachelor i ekonomi vid Lüneburgs universit (Tyskland) och Angelo State universitet i Texas (USA) gjorde han en master i marketing och Technology Management och blev Ph. D. vid Lüneburgs universit (Tyskland).

Därefter arbetade han för företag så som Boston Consulting Group och är idag VD för Fit Reisen GmbH och Transmedic GmbH. Med lanseringen av SpaDreams och internationaliseringen av Fit Reisen är Nils Asmussen redo för nya utmaningar.

"Vi glädjer oss med att kunna lansera de nya internationella webbplatserna och språken för att kunna erbjuda vår högklassiga portfolio även utanför Tyskland. Fit Reisen har med över 30 % tillväxt en fortsatt stark expansion, långt över marknadsgenomsnittet. Genom internationell fokus följer nu nästa framgångssteg."

 

Upptäck din drömsemester