Hälsoresor

Behandlingar för kropp och själ med naturens krafter

Vilken sorts hälsoresa skulle du vilja göra?

Våra mest omtyckta hälsohotell

Gör något för din hälsa!

Låt alla sinnen bli tillfredsställda på din semester, vare sig du vill ha fullt av aktiviteter, uppleva naturen eller kulturen på din semesterort, bara ligga under ett mangoträd med en bok eller sippa på en cocktail. Hos SpaDreams kan du välja mellan hundratals erbjudanden för din perfekta hälsoresa. Du kan även delta på föreläsningar om hälsa och få avslappnande behandlingar som massager, lerbehandlingar och härliga inpackningar.

En klassisk hälsoresa har länge varit populär eftersom de hjälper mot många kroppsliga och psykiska sjukdomar. En kur är en behandling som har rehabiliterings- eller preventionskaraktär och ska förbättra livskvaliteten

Vi hos SpaDreams erbjuder olika behandlingar för att stärka din hälsa med skonande naturprodukter och naturliga metoder.

Dessa naturläkemedel hjälper motvärka fysiksa problem på ett skonande sätt. Samtidigt som de gör att muskler och leder kan slappna av är de också skönt för själen att bara vila en stund och njuta av behandlingen.

Värmande kroppsinpackningar och bad stimulerar blodcirkulationen, bindväven och löser upp kramper. 

Kanske är du också interesse av andra behandlingar som vi erbjuder? Har du t. ex. hört talas om Fango-, Thalasso- eller Kneippkurer? Vi har ett stort utbud och hjälper gärna till att hitta exakt det som du söker efter!

Hitta din favorit för din hälsoresa hos SpaDreams här