Hälsoresor

Behandlingar för kropp och själ med naturens krafter

Vilken häsloresa blir perfekt för just dig?

Våra mest omtyckta hälsohotell

Gör något för din hälsa!

Hälsoresor

Låt alla sinnen bli tillfredsställda på din semester! Vare sig du vill ha fullt med aktiviteter, uppleva spännande natur och kultur på din semesterort, eller bara vill ligga under ett mangoträd med en bok och sippa på en cocktail... Hos SpaDreams kan du välja mellan hundratals erbjudanden för din perfekta hälsoresa. Du kan även delta i föreläsningar om hälsa och njuta av avslappnande behandlingar som massage, lerbehandlingar och härliga inpackningar.

Klassisk hälsoresor är mycket populära eftersom de hjälper mot många fysiska och psykiska sjukdomar. Många hälsoresor kallas för kurer. En kur är en behandling som har rehabiliterings- eller preventionskaraktär och ska förbättra livskvaliteten. Du kommer alltså uppleva mycket effektiva behandlinar med en medicinsk bakgrund när du är på semester!

Vi hos SpaDreams erbjuder olika behandlingar för att stärka din hälsa med skonande naturprodukter och naturliga metoder.

Dessa naturläkemedel åtgärdar fysiska problem på ett skonande sätt. Samtidigt gör de att muskler och leder kan slappna av. Det är en skön stund för själen att bara vila och njuta av behandlingen.

Behandlingarna kan vara av mycket olika karaktär - om du bokar en Kneipp-kur kanske du stövlar genom iskalla bäckar och värmande kroppsinpackningar och bad stimulerar blodcirkulationen, bindväven och löser upp kramper. 

Kanske är du också interesserad av andra behandlingar som vi erbjuder? Har du t. ex. hört talas om Fango-, Thalasso- eller Kneippkurer? Vi har ett stort utbud och hjälper gärna till att hitta exakt det som du söker efter!

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra mest omtyckta hälsohotell

Hitta din favorit för din hälsoresa hos SpaDreams här