ankomst, resa, hotell, flyg, bil, åka,

Ankomst

Låt oss hjälpa dig med att hitta den enklaste resvägen till din drömdestination

Ankomst

resa, ankomst, hotell, spa, väskor

Alla vägar bär till Rom. Eller någon annanstans... Du väljer var du vill spendera din semester och även hur du kommer fram till din valda destination. Du har alla möjligheter att anpassa din resa efter hur du vill ha den, och vi på SpaDreams vill bara att allt ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig. Om du vill flyga, åka tåg eller ta egen bil – vi gör det möjligt så att du startar din semester totalt avslappnad, utan stress! Du bokar själva resan till hotellet på egen hand, men vi har bra tips för hur du hittar flyg- och tågresor till bästa pris.

Ankomst med flyg?

Det absolut snabbaste sättet att ta sig till nära och fjärra semestermål brukar vara flyget. Vi hjälper dig att hitta bra flygtider så att den passar din tidsplanering och hotellbokning. Självklart hjälper vi dig också med att hitta det lägsta priset.

Ankomst med bil?

När du reser med egen bil kan du vara mer flexibel och spontan. Att resa med bil är perfekt vid mer närliggande destinationer som t.ex. Polen eller Tyskland. Det passar även perfekt om du vill åka omkring i området du semestrar i och kan se mer av omgivningen. Sälvklart kan du resa även med bilen till ditt hotell - sedan hjälper vi självklart till med att boka hotellet på din valda semesterdestination. 

Läs mer här om våra tips för ankomst med bil >>

Ankomst med tåg, buss eller färja?

Ibland är inte bil eller flyg det enklaste eller smidigaste alternativet att komma fram till din önskade destination. För att slippa bilköer, eller jobbiga flygomvägar med massa mellanlandningar kan du alltid se dig runt för alternativa resvägar. Kanske kan du åka över till Polen enkelt och smidigt med en färja? Eller varför inte kolla upp nattåget till Tyskland? Vi hjälper dig!

Kontakta oss om du vill ha hjälp med alternativa resvägar >>

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se