Presentkort

Ge bort avslappning i present

Med ett presentkort från SpaDreams

SpaDreams presentkort

Letar du fortfarande efter en passande present för ett speciellt tillfälle eller en liten uppmärksamhet? Vi har ett alldelles speciellt tips till dig: Ge bort återhämtning & avslappning med ett SpaDreams rese- och wellness-presentkort.

En kort timeout från den hektiska vardagen, tid med din partner, mysig avslappning i en fin omgivning och bli bortskämd – kan man ens ge bort något finare?
Ett SpaDreams presentkort för våra fina rese- och wellnesserbjudanden ger dig exakt den möjligheten! Och det bästa är: den lyckliga mottagaren får välja den perfekta resan åt sig själv bland 3 500 olika wellnessresor.

Det finns tillräckligt med tillfällen: alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, födelsedagar, jubileer, julen eller så kan man helt enkelt säga ”tack” på ett speciellt sätt.
Presentkorten gäller för alla av SpaDreams program. Du använder presentkortet enkelt och problemfritt när du bokar, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

Välj värdet du vill sätta in på presentkortet. Om du vill ha ett belopp som inte står i listan, vänligen kontakta vår kundservice.
 

Skapa ditt individuella presentkort

 

Adress för fakturan
Betalningsmetod
Vi kommer att skicka presentkortet direkt till dig (via mejl) omedelbart efter att vi har erhållit din betalning. Om det är bråttom, bör du föredra kreditkort som betalningsmetod.
När du betalar med kreditkort kommer vi att skicka en säker betalningslänk till den mejl-adressen du angivit. Det tillkommer då 2% kreditkortsavgift. När vi har erhållit din betalning skickar vi presentkortet till dig (också via mejl). Detta är den snabbaste betalningsmetoden - du får ditt presentkort inom 2 timmar när du beställer och betalar inom våra öppettider.
+ 46 (0) 8-525 060 58 (Presentkoret skickas till dig omedelbart efter att du har beställt.)
Vi kommer att skicka presentkortet till dig (via mejl) omedelbart efter att vi har erhållit din betalning. Om det är bråttom, bör du föredra kreditkort som betalningsmetod.
Vänligen fyll i allt som är markerat med *.

Dina fördelar

  • Kan lösas in online & i fler än 10.000 resebyråer
  • Lång giltighet: 3 år
  • Snabb present: du kan trycka ut ditt presentkort inom en veckodag

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se