Aktiv semester, Work out, wellness, fitness, power walk, promenad, ut och gå, träning, medelhavet, spanien, italien, portugal, strand prommenad

Aktiv Semester vid Medelhavet

Uppleva en ny kultur och vara aktiv är en perfekt kombinationen för en semester vid Medelhavet

Fitness vid Medelhavet

Sugen på att komma i form vid Medelhavet?

Åk till värmen! Spanien, Portugal, Kroatien eller Italien?

Vi har resor för såväl erfarna indrottare som vardagsmotionärer, men också för dig som vill kombinera sol och bad med ett och annat träningspass. 

Fitness semester: avslappning och träning!

Du behöver en semester, men vill inte stanna hela dagen slappandes på en solstol vid poolen? SpaDreams ger dig chansen att njuta av en avkopplande semester, men samtidigt full av fysisk aktivitet! Våra hotell runt Medelhavet kommer att erbjuda dig specialutformade program för att underhålla dig med massor av sportaktiviteter och hjälper dig att hålla sig frisk och stark.

Det som alla specialister säger är att sport och fysisk aktivitet är viktigt för en hälsosam och balanserad livsstil. Om vi dessutom kombinerar med goda matvanor kommer vi att känna oss mer energiska och hålla oss friska. 30 minuter fysisk aktivitet varje dag hjälper till att förebygga övervikt, minskar risken för sjukdomar och håller din kropp i form. Också tack vare alla hormoner och endorfiner som frigörs vid fysisk aktivitet, är sport det mest hälsosamma bland antidepressiva medel! Då vår hektiska vardag inte alltid tillåter att vi tränar och håller oss aktiva är semestern är en perfekt tid att ägna åt ditt välbefinnande! Vill du inte åka så långt? Testa på en vandrings resa till Tyskland eller för äventyraren: aktiv semester i Asien?

Tack vare vår söksida kommer att bli lätt att hitta hotellet som bäst passar dina behov: bara välja vilken typ av sport som du vill träna och välja bland de bästa SpaDreams erbjudanden!