Aktiv semester, Work out, wellness, fitness, power walk, promenad, ut och gå, träning, medelhavet, spanien, italien, portugal, strand prommenad

Aktiv semester vid Medelhavet

Upplev en ny kultur och var aktiv - din perfekta semester vid Medelhavet

Hotell med träningsresor vid Medelhavet

Sugen på att komma i form vid Medelhavet?

Åk till värmen! Spanien, Portugal, Kroatien eller Italien?

Vi har resor för såväl erfarna indrottare som vardagsmotionärer, men också för dig som vill kombinera sol och bad med ett och annat träningspass. 

Fitness semester: avslappning och träning!

Du behöver en semester men vill inte stanna hela dagen slappandes på en solstol vid poolen? SpaDreams ger dig chansen att njuta av en avkopplande semester som samtidigt är full av fysisk aktivitet! Våra hotell runt Medelhavet kommer att erbjuda dig speciellt utformade program för att underhålla dig med massor av sportaktiviteter och hjälper dig att hålla sig frisk och stark.

Det som alla specialister säger är att sport och fysisk aktivitet är viktigt för en hälsosam och balanserad livsstil. Om vi dessutom kombinerar detta med goda matvanor kommer vi att känna oss mer energiska och hålla oss friska. 30 minuter fysisk aktivitet varje dag hjälper till att förebygga övervikt, minskar risken för sjukdomar och håller din kropp i form. Också tack vare alla hormoner och endorfiner som frigörs vid fysisk aktivitet är sport det mest hälsosamma botemedlet mot depressioner! Då vår hektiska vardag inte alltid tillåter att vi tränar och håller oss aktiva är semestern en perfekt tid för dig att ägna dig åt ditt välbefinnande! Vill du inte åka så långt? Testa på en vandrings resa till Tyskland! Du är en äventyrare? Åk på en aktiv semester i Asien!

Tack vare vår söksida kommer du lätt att hitta hotell som passar just dina behov: välj vilken typ av sport du vill träna och bland de bästa SpaDreams erbjudanden! 

Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert Isabella Jainz

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Upptäck alla underbara hotell för din träningsresa vid Medelhavet