Aktiv semester, fitness, träning

Aktiv Semester

De bästa erbjudandena för en aktiv-semester hittar du hos!

Populära Fitness-teman

Älskar du att vara aktiv på semestern?

De bästa erbjudandena för en aktiv-semester hittar du hos SpaDreams!

Vi erbjuder olika möjligheter att vara aktiv. Det finns så många varianter att göra något aktivt på din semester! Aktiv semester kan betyda många saker som vandring, klättring, cykling eller även att spela golf! Det är faktiskt bra att röra på sig även på semestern och göra sin favoritsport eller kanske även hitta en ny favoritsport!

Om du älskar att vandra kan du upptäcka landet med eller utan guide – oftast hittar du spännande sevärdheter som slott eller borgar på din väg genom naturen. Nordic Walking är en ny metod som aktivera hela kroppen. I Italien finns till och med en Nordic Walking Trainingscenter som innebär avslappnande termiska-, bastu- och spa-erbjudanden där du kan träna i ett gym.

Om du föredrar att spela golf har de mesta hotellen hos SpaDreams inte bara ett omfattande spa- och wellnessprogram utan också utmärkta golfplatser. 

Det finns många aktiva alternativ för de som inte söker en lungn semester utan vill upleva något speciellt på sin aktiva semester. Om du hellre ligger vid poolen eller havet kolla in i våra erbjudanden för sparesor - Annars är du här riktig för att hitta din aktiva drömsemester!

Då passar en träningsresa perfekt för dig där du kan kombinera att  uppleva ett nytt land, spabehandlingar, slappa i poolen med att träna! Du väljer själv vilken nivå du vill lägga träningen på; kanske föredrar du en meditativ yogaresa? Eller så kör du hela vägen in i kaklet med en boot camp-resa?

Vi har något för alla, erfarna tränare eller nybörjare som vill få en kickstart med proffisionell hjälp. Det är faktiskt bra att röra på sig även på semestern och utöva sin favoritsport eller kanske även hitta en ny favoritsport!

Många av våra hotell erbjuder cykling, tennis, vandrig eller stavgång, golf och aerobics. Kanske ta du med hela yoga gruppen på en yogaresa tillsammans? Eller så satsar du på en pilates resa? Många av våra utmärkta hotell erbjuder aktiva semester med program som möjliggör att du rör ordentligt på dig och blir bra i form på din aktiva semester.

De bästa erbjudandena för en aktiv-semester hittar du hos SpaDreams!

Vandra och se hela världen

Du behöver en wellness semester, men vill inte stanna hela dagen på en solstol vid poolen eller en massage? SpaDreams ger dig chansen att njuta av en avkopplande semester, men samtidigt full av fysisk aktivitet! 

På våra vandringsresor kan du välja mellan otroligt sköna resmål. Du måste inte begränsa dig till Europa utan du kan också vandra igenom Asien. Malaysias halvö är sagolik grön och täckt av tät djungel som ger mycket skugga i de soliga dagarna. Temperaturen ligger här vid 22 till 31 grader året runt. Ganska annorlunda är en aktiv semester till Alperna. Upplev glaciärer, alptoppar och sjöar, djupa dalar och fantasktiska vyer.

Att sporta är det mest hälsosamma antidepressiva medel som finns! När vi rör på oss så frigörs endofiner vilket gör att vi känner oss gladare och stämningen hamnar på topp! Även om vår ofta hektiska vardag leder till att vi inte tillåter oss att utöva olika sporter är semestern är en perfekt tid att ägna åt ditt välbefinnande!

Fitness Hotell

Yoga Hotell