Aktiv semester, fitness, träning

Aktiv semester

Hos SpaDreams hittar du den bästa aktiva semestern för just dina behov

Vilken träningsresa är du sugen på?

Fantastiska hotell för din aktiva semester

Härliga yogahotell för din avslappnande semester

Älskar du att vara aktiv på semestern?

Aktiv semester

De bästa erbjudanden för en aktiv semester hittar du hos SpaDreams!

Vi erbjuder olika möjligheter att vara aktiv. Det finns så många sätt att göra något aktivt på din semester! En aktiv semester kan innehålla vandring, klättring, cykling eller att spela golf. Det är faktiskt bra att röra på sig även på semestern och köra sin favoritsport eller kanske till och med hitta en ny passion!

Om du älskar att vandra kan du upptäcka landet med eller utan en guide – oftast hittar du spännande sevärdheter som slott eller borgar på din väg genom naturen. Stavgång är en ganska ny metod som aktiverar hela kroppen. I Italien finns det till och med ett stavgång-träningscenter som har avslappnande termal-, bastu- och spa-erbjudanden samt gym som du kan träna på.

Om du föredrar att spela golf har de mesta hotellen hos SpaDreams inte bara ett omfattande spaprogram utan även utmärkta golfplatser. 

Det finns många aktiva alternativ för de som inte söker en lugn resa, utan vill upleva något speciellt under sin aktiva semester. Om du hellre ligger vid poolen eller havet kolla in i våra erbjudanden för sparesor.. men annars har du kommit helt rätt för att hitta din aktiva drömsemester!

Rör på dig och se hela världen

Aktiv semester

Du behöver en spasemester, men vill inte slappa vid poolen hela dagen mellan massagerna? SpaDreams ger dig chansen att njuta av en avkopplande semester, som samtidigt är full av fysisk aktivitet! 

På våra vandringsresor kan du välja mellan otroligt sköna resmål. Du måste inte begränsa dig till Europa utan du kan även vandra i Asien. Malaysias halvö är sagolikt grön och täckt av en tät djungel som ger mycket skugga i de soliga dagarna. Temperaturen ligger här vid 22 till 31 grader året runt. Eller ska det vara en aktiv semester i Alperna? Upplev glaciärer, alptoppar och sjöar, djupa dalar och fantasktiska vyer.

Att sporta är det mest hälsosamma botemedlet mot depressioner som finns! När vi rör på oss så frigörs endorfiner vilket gör att vi känner oss gladare och stämningen hamnar på topp! Även om vår ofta hektiska vardag leder till att vi inte tillåter oss att utöva olika sporter är semestern en perfekt tid att ägna sig åt att må bra.

För dig som vill röra på dig passar en träningsresa perfekt: du kan kombinera upplevelsen av ett nytt land, spabehandlingar, slappa i poolen med att träna! Du väljer själv vilken nivå du vill lägga träningen på; kanske föredrar du en meditativ yogaresa? Eller så kör du hela vägen in i kaklet med en boot-campresa?

Många av våra hotell erbjuder cykling, tennis, golf och aerobics. Kanske tar du med hela yogagruppen på en yogaresa tillsammans? Eller så satsar du på en pilatesresa? Många av våra utmärkta hotell erbjuder en aktiv semester med program som gör det möjligt för dig att röra på dig ordentligt och att komma bra i form under din aktiva semester.

De bästa erbjudandena för en aktiv-semester hittar du hos SpaDreams!

Alla hotell för din aktiva semester

Alla toppenhotell för din aktiv semester till toppenpris!