spa österrike

Spa i Österrike: tanka energi och livsglädje

Koppla av, tanka ny energi, bli komplett bortskämd och låt på så sätt själen gunga – allt detta hör till en Spa Österrike semester. Och om de imposanta bergen, gröna dalar, stilla sjöar och majestätiska glaciärer bildar ramen för detta, då har du kommit fram till Spa i Österrike. Spa i österrike

Avkopplingsprogram, fitnesserbjudanden och beautykurer för skönheten, så presenterar sig Spa i Östterike. Oavsett om det är en spa weekend eller en längre spa resa, Österrike har den passande atmosfären för att kunna fylla på samtliga energireserver igen. Detta betyder att kunna samla ny kraft igen, njuta av dagen och mata själen. Äntligen kan du ta dig tiden igen för att koncentrera dig på de roliga saker i livet; Spa i Österrike ger din kropp, ande och själen all livsnödvändig värme. I de fantastiska spa hotellen i Österrike betyder detta:

andas in djupt, suga in den fräscha luften i bergerna och ge dig åt värmen och regenereringen.

Upptäck den läkande verkan av vattnet under en spa semester i Österrike

Vatten har en regenererande och lugnande verkan på kroppen och huden. Termerna i Steiermark verkar inta bara välgörande utan har även en läkande effekt. Hotel Thermenhof Paierl erbjuder till exempel en fantastisk kombination av läkande källvatten som innehåller natrium-hydrogenkarbonat-chlorid med olika ayurvediska behandlingar som har en speciell verkan vid ledbesvär. Om du vid sidan av Natur-spa i Steiermark även gillar ”grön” sport, så rekommenderas Falkensteiner Therme & Golf Hotel in Bad Waltersdorf för Spa i Österrike. En oas för avkoppling mitt i en värld välgörande och läkande vatten. Självklart blir man här även bortskämd på kullinariskt vis.
Kombinera varma källor och spa under vintern

spa österrikeSpa i Österrike är fantastiskt vid varje årstid. Under vintern har du alla möjligheter till vintersport i Österrike´s regioner. Det finns ingen limit för nöjen i snön. Snowboardare och skidåkare åker nedförsbacke och dem som älskar en snöskovandring kan vandra genom en sagolik vinterkuliss. Kärnten bjuder in alla som älskar spa och vintersport. Perfekt preparerade pister, kilometerlånga nedfarter kombinerad med en avslutande spa upplevelse i termalkällorna eller ångbad är upptakten för avkoppling. Hotel Warmbaderhof in Warmbad-Villach erbjuder sina gäster även under vintern en speciell kombination som består av 4 moduler: rörelse, energi, aktivitet och beauty. På så sätt blir rörelseapparaten, dina sinnen, dynamik och skönhet återställda igen med hjälp av olika terapier och användningar.
Upplev en spa semester tillsammans med barnen

Kärnten visar sig även under dem varma månaderna från sin vackra sida. Ett orörd berglandskap står för omväxlande vandringsupplevelser. Och för dem som gillar att cykla finns obegränsade möjligheter för turer. På så sätt kan även den bekväma cyklisten få en fantastisk cykelupplevelse och likaså den vältränade mountainbikare. Therme Laa – Hotel & Spa är den perfekta utgångspunkten för spa- och aktivsemester. Och den som söker spa i Österrike för hela familjen hittar det i Thermenhotel Bleibergerhof, som är en fantastisk domicil för både de stora och små. Föräldrar får här den efterlängtade avkopplingen under moderna balans-terapier och ayurvediska användningar, medan dem små blir väl omhändetagna och underhållna på ett professionellt sätt i dem olika inredningarna för barn. Äntligen kan både föräldrar och barn samtidigt få den avkopplande livsglädjen tillbaka.

Vidare till alla spahotell i Österrike >>

Nyfiken? Upptäck våra matchande erbjudanden:
Drömhotellet Alpina
Österrike – Tyrolen – Gerlos
Tiroler Wellness
1 natt, Dubbelrum, Helpension
Mountain Selfcare Resort Gyllene Berget
Österrike – Vorarlberg – Oberlech
AKTIVA dagar
3 nätter, Dubbelrum, Halvpension
Stadthotel Brunner
Österrike – Steiermark – Schladming
brunners Avkoppling
1 natt, Dubbelrum, Frukost
Arlberg Stuben - det lilla fina hotellet
Österrike – Vorarlberg – Stuben am Arlberg
Arlberg Återhämtning
1 natt, Dubbelrum, Frukost
SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta