Spahotell vid Medelhavet

Våra bästa spahotell vid Medelhavet 2018

Våra bästa spahotell vid MedelhavetSlappna av vid Medelhavet: De bästa spahotellen vid Medelhavet 2018!

Det är ingen hemlighet att Medelhavet bjuder på oförglömliga minnen och varje land, varje strand och varje bukt har dess alldeles egna charm. Underbara landskap, ett spännande historiskt arv och fantastisk arkitektur skapar en härlig atmosfär. Om du kombinerar denna sköna känsla med en semester i ett av våra bästa spahotell vid Medelhavet, kommer du att uppleva en resa du sent kommer att glömma.

Du är sugen på att semestra vid Medelhavet? Vi har tagit fram de 5 bästa spahotellen vid Medelhavets kust – olika destinationer för varje smak!

Spanien

Spanien har vackra landskap vid kusten som kantas av berg, romantiska gator i kuststäderna, en varm sol och invånare som alltid har ett leende på läpparna. Vi har en hel del fina resorter längs Spaniens Medelhavskust som är mycket populära – och exklusiva!

Puente Romano Beach Resort Spa Utsikt

1. Puente Romano Beach Resort & Spa★★★★★

Puente Romano Beach Resort & Spa är perfekt för dig som älskar avslappning – och tennis! Det är byggt i traditionell andalusisk stil och ligger i en av Spaniens mest exklusiva spa-städer, Marbella. Det stora antalet restauranger och deras fantastiska urval av delikata maträtter kommer att övertyga även den mest kräsna besökaren. Denna hotellpärla har ett förtaklassigt spacenter (SixSensesSpa) med en pool, bastu, bubbelpool, ångbadoch en isfontän om kommer att ge dig oförglömliga minnen av glädje och avslappning under den välgörande Medelhavssolen.

Visste du att tennistjärnorna Boris Becker och John McEnroe har spelat på Puente Romano Beach Resort & Spa:s tennisbana? Nu är det din tur! 10 eleganta tennisbanor passar både nybörjare och veteraner.

Italien

Orientalisk lera, fangobehandlingar, detox-dieter… och allt detta mitt i ett landskap av enastående skönhet! Termalhotellen på Italiens halvö ger dig allt du behöver för en semester fylld av avslappning och välmående. Vare sig du väljer ett spa vid Ischias stränder eller foten av de Euganeiska kullarna – du kommer att bli överraskad av högkvalitativa behandlingar som genomförs enligt antika traditioner. Du har inte bestämt dig än? Vi vissar dig vår favorit vid Medelhavet i Italien.

Mezza Torre Resort Spa Utsikt

2. Meza Torre Resort & Spa★★★★★, Ischia

Mezatorre Resort & Spa ligger vid kusten av den charmerande ön Ischia och är byggd i en gammaldags stil. Hotellet består av olika villor och själva huset byggdes redan på 1500-talet – du njuter av en spännande och mysig gammaldags atmosfär. Restaurangerna “Chandelier” och “Sciuè Sciuè” (italiensk slang för “snabb och bra”) bjuder på traditionella napolitanska maträtter och även diet- eller vegetariansk kost som kommer att tillfredställa alla olika smaker! Dessutom kan du förstås njuta av olika behandlingar, som lerinpackningar, elektroterapi eller shiatsu-massage, som kommer att sätta en guldkant på de fina stunderna bland öns grönska och azurblåa hav.

Grekland

Grekland – den europeiska civilisationens vagga. Landet med de vita stränderna, en unik natur och grekisk gästvänlighet! Här finns det drömlika bukter och ett väldigt skönt klimat som skapar de perfekta förutsättningarna för din häslosamma och revitaliserande avslappningssemester.

Out of the Blue Capsis Resort Utsikt

3. Out of the Blue Capsis Resort★★★★★, Kreta

Den femstjärniga lyxresorten ligger på en privat halvö (167 000 m2), är omgiven av en botanisk trädgård och har en spektakulär utsikt äver det Egeiska havet. Hotellet har tre privata stränder och ett till och med ett zoo. Det finns 10 restauranger, 8 barer, 7 utomhuspooler, det exklusiva Spa Reps, ett gym och ett skönhetscenter. Det finns inget önskemål som denna resort inte kan uppfylla!

Portugal

Spa och avslappning med utsikt över den Atlantiska Oceanen!

Portugal är ett av Europas mest spännande länder och varje hörn bjuder på unika möjligheter till att upptäcka och utforska naturen och kulturen. Det finns drömlika stränder, fascinerande slott och traditionella marknader, och det kommer aldrig bli tråkigt. Kultur, gastronomi och träning: det finns allt som du behöver för att uppleva en toppensemester!

Du vill upptäcka Portugals livsglädje? Detta hotell är en perfekt utgångspunkt!

Hotel Galosol Utsikt

4. Hotel Galosol★★★★★, Madeira

Galo Resort Hotels Madeira är en av de finaste och bästa platserna på södra Madeira, mitt i den mysiga och lugna trakten runt Caniço de Baixo, ca. 2,5 km från dess centrum, och den ligger runt 30 m över havet! Här njuter man av öns bästa klimat. Funchals centrum ligger ca. 12 km bort och flygplatsen 8 km. Hotel Galosol hör till det 14 000 m2 stora Galo Resorts-komplexet, som består av 3 hotell (Hotel Galosol, Hotel Galomar och Hotel Alpino Atlantico) som passar olika smaker. Alla faciliteter på hotellen finns tillgängliga för alla gäster.

Kroatien

Spa och hälsa in en av de soligaste regionerna i hela Europa: Kroatien. Landet attraherar massor av besökare varje år med dess otaliga öar och fascinerande natur. Om du önskar en lite mer avslappnad semester bör du alltså boka en resa i vår eller höst. Låt dig förtrollas av gatorna i gamla staden i Dubrovnik, de istriska städerna och de dalmatiska öarna.

Villa Dubrava Pool

5. Villa Dubrava, Opatija

Hotellet Villa Dubrava har ett oslagbart läge, endast några få minuter från stranden (ca. 150 m) och det är omgivet av ett himmelskt lugn. Hotellet är anslutet till ett thalassoterapi-center och ett spa-center.

I din fritid kan u träna och spela tennis, åka vattenskidor, jetski och dyka eller upptäcka omgivningen – som säkert kommer att fascinera dig.

Du vill veta vilka hotell i Medelhavet som är bäst för dig? Vi hjälper dig gärna!

Upptäck ett av våra härliga drömhotell vid Medelhavet redan idag – boka här!

SpaDreamsSE Instagram
Webbplatskarta