Estland

Estland

Din semester bland täta skogar och traditionella badorter

Upptäck våra bästa hotell vid Östersjön

Välgörande hälsosemester vid Östersjön

Estland

Den baltiska vinden hälsar dig välkommen med en svalkande bris under din semester med SpaDreams. Besök en av de mest pittoreska orterna i Estland och njut av strandpromenaden som du kan gå längs med. Ta ett djupt andetag, blunda och tänk på miljön runtomkring dig. Lyssna på det kluckande ljudet av vågorna och lite längre bort hör du kustfåglar, eller njut av tystnaden omkring dig. Unna dig den här lyxen, långt bort från all stress och buller i storstäder, ett ögonblick av total avkoppling. Hitta tillbaka till dig själv och nju av din egen personliga sparesa.

Estland har en spännande historia, vackra traditioner och en enastående charm. Den lilla norra kustens skönhet Haapsalu har mycket mer att erbjuda än bara vacka stränder. Den berömda kurorten vid Östersjön har ett antal mindre närliggande orter som också lockar med lyxiga spa-behandlingar. Deras erbjudanden och behandlingsprogram fokuserar mycket på läkning av sjukdomar i ben, leder, muskler och reumatism. Med en personlig hälsosemester med SpaDreams till Estland kan du leva ett långt och friskt liv.

Estland passar även för den som inte bara vill unna sig spa-behandlingar. Ett tips är att passa på att njuta av den friska luften vilket till hög grad bidrar till en ökning av välbefinnande och aktiv avkoppling. Gör dig av med överskottsenergi på en stavgångstur i naturen eller utforska regionen med cykel.

Kulturintresserade kan flanera genom gatorna och gränderna i gamla stan, förbi vackra och pampiga byggnader. Ta en promenad till det en gång kraftfulla och magnifika Bishop-slottet, där du kan njuta av en hänförande utsikt över staden och ut över havet.

Östersjöns lilla vackra pärla väntar på dig - boka en semester i Estland för maximal avkoppling.

Information om Estland

Språk: Estniska
Tidsskillnad: + 1 timme
Bästa restiden: Europeisk sommar
Valuta: Estnisk krooni (EEK)
Visum: Nej.

Alla våra hotell vid Östersjön

Hitta det perfekta hotellet i Estland