Estland

Estland

Din semester med täta skogar och traditionella badorter

Välgörande hälsosemester vid Östersjön

Den baltiska vinden hälsar dig välkommen med en svalkande bris på din semester med SpaDreams. Besök en av de mest pittoreska orter i Estland och njut av strandpromenaden som du kan gå längs med. Ta ett djupt andetag, blunda och tänk på miljön runtomkring dig. Lyssna på det kluckande ljudet av vågorna i öronen och lite längre bort hör du skänen från några kustfåglar. Annars - inget utom tysnad. Njut av tystnaden omkring dig och unna dig den lyxen, här, långt bort från all stress och buller i storstäder, ett ögonblick av total avkoppling. Hitta tillbaka till dig själv och njtu av din egen personliga wellness semester.

Estland har mycket historia, rik gammal tradition och ojämförlig charm. Den lilla norra kustens skönhet Haapsalu har mycket att erbjuda förutom vacka stränder. Den berömda kurorten vid Östersjön har ett antal mindre närliggande orter som också erbjuder fantastiska spa-behandlingar. Deras erbjudanden och behandlingsprogram fokuserar mycket på läkning av sjukdomar i ben, leder, muskler och reumatism. På SpaDreams personliga hälsosemester till Estland med läkare kan du leva ett långt och friskt liv.

Estland passar även för den som inte bara vill unna sig spa-behandlingar utan ett tips är också att passa på att njuta av den friska luften vilket till hög grad bidrar till en ökning av välbefinnande och aktiv avkoppling. Förlora överskottsenergi på en stavgångs tur i naturen, eller utforska regionen på cykel.

Kulturintresserade kan flanera genom gatorna och gränderna i gamla stan, förbi vackra och pampiga byggnader. Ta en promenad till det en gång kraftfulla och magnifika Bishop slott, där du kan njuta av en hänförande utsikt över staden och ut över havet.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Skicka ett e-mail till mig: info@spadreams.se

Våra bästa erbjudanden för din nästa semester i Estland