Spahotell vid Döda Havet header

Spahotell vid Döda Havet

Wellness och Klimatkurer i Israel och Jordanien

Upptäck våra fina Spahotell vid Döda Havet

Du letar efter ett spahotell vid Döda Havet? Mycket bra val! För en avkopplande semester eller en klimatkur vid Döda Havet finns inget bättre än att bo i ett kurhotell där du hittar en kvalitetsservice för att tillbringa en oförglömlig vistelse!


Upptäck våra Spahotell vid Döda Havet


Min semester i ett Spahotell vid Döda Havet

Alla våra spahotell ligger nära stranden vid Döda Havets kust, vilket är känt för sina talrika helande egenskaper. Många kurhus som finns i Israel eller Jordanien erbjuder semester som fokuserar på avkoppling och Wellness samt klimatkurer som övervakas av hälso-specialister.

För att ta reda på kurens förlopp, klimatfaktorer, priser och bokningsinformation för klimatkurer i ett spahotell vid Döda Havet ber vi dig att konsultera våran specialsida: Klimatkurer [Link].

I Israel ligger kurcentret i Ein Bokek i DMZ-hälsocentret (medicinskt center som är känt över hela världen) och du kan förverkliga din semester i ett av spahotellen runt omkring hälsocentret som alla ligger nära Döda Havet. Ett annat hotell, tidigare en kibbutz, med ett mindre kurcentrum ligger i Ein Gedi. Alla spahotell kan nås från flygplatsen i Tel Aviv, antingen via grupp- eller via privat transfer.

I Jordanien samarbetar vi med två hotell i Sweimeh som båda har ett medicinskt centrum direkt i hotellet. Spahotellen vid Döda Havet i Jordanien kan nås från flygplatsen i Amman med taxi-transfer.

De flesta resande bokar ett kurhotell vid Döda Havet för att njuta av alla positiva effekter som mikroklimatet erbjuder för hälsan såväl som för en klimatkur och/eller Wellness-vistelser som hotellen erbjuder. Omgiven av medicinska specialister hjälper de dig att läka och/eller lindra vissa sjukdomar som: psoriasis, vitiligo, neurodermatit, reumatism, astma med mera.

 

Bad i Döda Havet, ung man
Salt vid Döda Havets kust


Varför boka ett Spahotell vid Döda Havet?

Allt detta kan du få när du bokar din semester i ett kurhotell vid Döda Havet

- kvalitetsservice
- en trevlig och avkopplande semester tack vare en organiserad resa
- vid behov en klimatkur med medicinsk behandling och övervakning av 
  vårdpersonal
- låt dig bli bortskämd av värdarna och njut av hotellets spa-område
- återvänd hem i bättre form och bättre hälsa, lugn, avslappnad och utvilad

Alla spahotell vid Döda Havet är utrustade med ett spa-område där vatten från Döda Havet används, likaså havslera för kroppsvård.


Hur bokar jag ett Spahotell vid Döda Havet?

Vilket hotell som passar dig beror på vilka kriterier du har angående hotellkomfort, priset för vistelsen samt resmålet, Israel eller Jordanien. Om du letar efter en klimatkur i Israel rekommenderar SpaDreams att du väljer ett hotell som ligger nära kurcentret i Ein Bokek. Alla bokningar kan göras direkt onlina via vår hemsida eller du kan kontakta våra reseexperter, hela SpaDreams-teamet ser fram emot att hjälpa dig.

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se


Våra tips för att boka ett Spahotell vid Döda Havet

Var specifik med temat för din vistelse. Om du vill boka en Wellness-semester i ett spahotell vid Döda Havet rekommenderas du att stanna en vecka för att kunna njuta av alla fördelarna med det terapeutiska mikroklimatet och för att slappna av helt.

Om du vill boka en klimatkur i ett kurhotell vid Döda Havet, oavsett om det är i Israel eller Jordanien, är minsta reselängden 14 nätter enligt rekommendationerna från specialiserade läkare. Specialpriser finns tillgängliga för behandlingar längre än 5 veckor.

När du planerar en vistelse vid Döda Havet är klimatet en mycket viktig faktor att överväga. Döda Havet är en region omgiven av öknar, vars luft är extremt torr och där solen skiner året runt. På sommaren stiger temperaturen lätt till mer än 35°C i skuggan. Därför föredrar de flesta europeiska turister att resa dit under våren eller hösten. Som ett resultat är priserna på sommaren ibland billigare, men innan du bokar, se till att du kan klara de mycket höga temperaturerna. Då specialisterna vet att solbad är en viktig del av klimatbehandlingar kommer läkarna att ge dig ett strikt schema för användning av solarium i spahotellet vid Döda Havet.

 

Döda Havet, temperaturer, genomsnitt
Döda Havet i Jordanien

Hur hanterar jag pengarna under min vistelse i ett Spahotell vid Döda Havet?

När du anländer till Israel rekommenderar vi att du växlar in en liten summa pengar till shekel. Servicen ingår inte i notan, dricks på ca 10% förväntas och det är bättre att ge det i shekel. I Jordanien kommer det att vara i dinar. Undvik de stora sedlarna, på några ställen kan det vara svårt att ge dig växel, men visakort accepteras oftast.

Välj lågsäsongen för att kunna få ett billigare pris. En vecka behövs för din avkopplande vistelse i ett spahotell vid Döda Havet. Genom att boka i förväg får du 10% rabatt på din vistelse för vissa erbjudanden och från 14 nätter blir priserna ännu billigare.
Specialerbjudanden finns tillgängliga under en viss period - så ta tillfället i akt!

Detta går ihop med Spahotell vid Döda Havet

 • Klimatkurer
 • Kurer mot reumatism
 • Psoriasis behandling
 • Reumatism behandling

Andra gäster intresserar sig även för

 • kurort Israel
 • kurort Jordanien
 • kurort Döda Havet

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 08-525 060 58

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

SpaDreams

10 skäl att boka med SpaDreams

 • Största hotellutbudet
 • Bästa prisgaranti
 • 99% nöjda kunder
 • 40 års erfarenhet
 • Vi är experter
 • Individuell service
 • Bästa kvalitet
 • Alltid där för dig
 • Dataskydd
 • Senaste Resetrenderna

Våra populäraste Spahotell vid Döda Havet