Health Spa Hotels in Lithuania

Spahotell i Litauen

Upptäck spahotell i Litauen och utforska fantastiska landskap

Det europeiska resmålet Litauen blir alltmer populärt för medicinsk turism. Utforska landets historia och natur medan du njuter av utmärkta medicinska och wellness behandlingar. Uppvärderat av landets naturliga skönhet välkomnar våra hotell i Litauen dig varmt i moderna faciliteter och erbjuder exklusiva behandlingar för din hälsoresa. SpaDreams har ett brett utbud av hotell i Litauen med utmärkta medicinska och spa-program till lågt pris, noggrant samordnade under 40 år av hotellpartnerskap.

Våra populäraste program i Litauen

Specialprogram

Nuförtiden har vi ofta bråttom, känner oss inte i form eller under press att vara ständigt tillgängliga. Våra specialprogram fokuserar på att återställa balansen för din kropp och ditt sinne. Oavsett om du vill ta en digital avgiftning, öka din aktivitetsnivå eller motverka akuta stressymtom, våra hotell i Litauen guidar dig genom din resa till en friskare och lyckligare dig.

Medical Wellness Program

Team av experter på några av våra bästa spa i Litauen är specialiserade på medical wellness. De hjälper dig att aktivt förbättra ditt välbefinnande och din hälsa. Upplev de läkande krafterna i Litauens mineralrika vattenkällor som har liknande fördelar för hälsan som Döda havet. Gästerna kan återhämta sig på lugnt belägna hotell och stärka läkningsprocessen genom att njuta av den rena luften i litauiska skogar.

Upptäck Litauen

Letar du efter en kulturell tillflyktsort men vill också skämma bort dig själv med avkopplande wellness på några av de bästa spaen i Litauen? Upptäck mer än 370 olika hälsobehandlingar och exklusiva spa efter att ha lärt dig om litauisk kultur. Omgiven av naturen, i kombination med slow food kök, moderna och hemtrevliga hotellfaciliteter, kommer hälsoälskare säkert att hitta ren avkoppling. Unna dig din välförtjänade timeout med våra hälsovistelser.

Snabbåtkomstmeny

                           Litauens spahistoria                                 De populäraste kurorterna i Litauen

                           Kulinariska läckerheter, kultur & natur   FAQ Litauen - Tipps för din resa


Våra populäraste spahotell i Litauen

Om du redan vet att du vill boka ett spa i Litauen, använd gärna vår sökmotor för att se alla tillgängliga erbjudandena och anpassa dem till dina personliga preferenser. På så sätt kan du enkelt hitta och boka de bästa spahotellen i Litauen för dina behov.


Litauens spahistoria

Det har bara gått några år sedan hälsospahotellens betydelse i Litauen och särskilt inom medicinsk turism har ökat, även om landets spatradition redan funnits i över ett sekel. En av de viktigaste städerna för spaturister är Druskininkai. Våra hälsospahotell i denna stad är specialiserade på medicinska hälso- och bantningsprogram. Spa i Druskininkai och andra spahotell i Litauen är mycket stolta över mineralvattenkällorna och de högkvalitativa ingredienserna som stöder patienterna på deras hälsoresa.

Våra spahotell i Litauen fokuserar på att skapa en hemtrevlig atmosfär och ligger mestadels mitt i vacker, lugn natur. Medicinska experter kommer att stödja din hälsoresa genom att säkerställa signaturbehandlingar och en optimal atmosfär för dina personliga behov. Nu är de enastående behandlingarna och professionalismen inom kurorter i Litauen erkända både nationellt och internationellt.

Medicinsk expertis på spa i Litauen

Litauen fokuserar 100% på hälso- och wellness-program och är den uppåtsträvande destinationen för medicinsk turism. Medicinska program på våra spahotell i Litauen inkluderar bad med mineralrikt hälsovatten som har liknande egenskaper som Döda havet, lymfdränage, fysisk och rehabiliterande medicin och räknas till de bästa spaen i Litauen. Med över hundra års tradition och erfarenhet, ger medicinska experter på våra spa i Litauen dig kunskap och vägledning till en friskare och lyckligare dig..

Kontakta oss för eventuella andra frågor som du kanske har. Vårt team av experter ger dig gärna råd för din semester till Litauen.

Medical Expertise in Lithuania

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 010-750 26 20

Eller kontakta oss: info@spadreams.se

Våra populäraste kurorter i Litauen

Druskininkai

Druskininkai ligger i södra Litauen och är en mysig liten semesterort, huvudsakligen belägen i skogen och full av natur. Vandra genom färgglada blomsterträdgårdar, längs glittrande sjöar och njut av solstrålarna på din hud. Staden är känd för sitt mineralvatten och är också hem för en av de största hälsoresorterna i Litauen: Druskininkai SPA. Druskininkai SPA är en vattenpark med många andra attraktioner som den vackra dansande fontänen, historiska museer, vackra naturparker och mycket mer. Det litauiska folket är dock mest stolt över stadens över 50 mineralvattenkällor. Gynnsamt för gäster med problem med magen, tarmen, lederna, huden, nervsystemet och många fler, är behandlingarna inriktade på att lindra symtomen och stärka den allmänna hälsan hos gästerna.

Våra hotell i Druskininkai är EuropeSpa med-certifierade med 100 - 370 olika behandlingar, slow food-köket, naturläkemedel och hisnande naturliga omgivningar.

Vilnius

Vilnius är ett fantastiskt resmål för gäster som letar efter en vacker, unik och kulturrik semesterupplevelse i Litauen. Många sevärdheter som konstgallerier och museer ligger inom gångavstånd från ditt hotell – om du är intresserad av kultur, rekommenderar vi att du besöker dem under din vistelse. Eller så kan du ta en promenad genom skogarna nära ditt hotell och njuta av en magnifik utsikt över glittrande sjöar. Vilket underbart sätt att spendera din tid mellan behandlingarna på ditt spa i Vilnius.

Vårt spa i Vilnius ligger mitt i en naturskön fastighet på 280 hektar. Omgiven av tre sjöar, en privat strand och en 18-håls golfbana, erbjuder detta spa i Vilnius idealiska förutsättningar för en återhämtningssemester i Litauen. Upptäck exklusiva wellness-, skönhets-, yoga- och Ayurvedabehandlingar under din vistelse i vårt spahotell i Vilnius. Koppla av i det nyöppnade The V Spa & Wellness Center – en av två stora hälsoområden på hotellet.

                             

Anykščiai

Omgivet av ett lantligt, lite kuperat landskap med 76 sjöar ligger Anykščiai med endast 12 000 invånare. Visste du att den här staden ligger vid den längsta floden med både start och slut i Litauen, Šventoji-floden? Trots sin storlek har Anykščiai ganska många intressanta sevärdheter att utforska, med några av dem utanför centrum. Vi rekommenderar därför en hyrbil om du är intresserad av sightseeing – det är definitivt värt det.

Vårt hotell i Anykščiai är det nyaste medlemmet till SPA Vilnius Group. Detta lyxiga spa i Litauen har tilldelats titeln "Litauens mest framgångsrika turistprojekt" och erbjuder förstklassiga behandlingar. Perfekt beläget mitt i naturen skapar det också en fullständig flykt från det dagliga liv och rörelse för sina gäster. Vad mer önskar du dig på din hälsoresa?

Birštonas

Birštonas är en liten semesterort i centrala Litauen. Det är känt för sina berönda spa och salta mineralvatten och gyttjekällor, vilket gör staden till en unik plats att besöka och koppla av. Staden öppnade sitt första spahotell på 1800-talet och lockade människor från överallt i Ryssland, Polen och Östersjöregionen som letade efter helande mineralvatten- och gyttjebehandlingar. Om du längtar efter en avkopplande och återhämtande hälsosemester i Litauen till ett rimligt pris, har du kommit till rätt ställe. Njut av exklusiva hälso- och spabehandlingar i lugnande omgivningar.

Våra spahotell ligger i Birštonas vackra och lugna natur. Gästerna kan njuta av sin vistelse på ett av våra moderna wellnesshotell med många spa- och medicinska behandlingar samt naturläkemedel. Speciellt det mineralrika hälsovattnet i spa-områdena ger speciella läkande fördelar.

                             


         

Spa park Druskininkai, Litauen
Mineralvattenkälla i spaparken i Druskininkai
Spahotell i Litauen
Varmluftballonger i Vilnius

Kulinariska läckerheter, litauisk kultur och natur

Res till Litauen om du vill prova några exklusiva kulinariska läckerheter. Våra hälsospahotell i Litauen förbereder hälsosamma rätter och ett urval av mat för gäster med intoleranser eller allergier. Många rätter på våra spa i Litauen tillagas med säsongsbetonade och lokala råvaror. Vi rekommenderar att du provar hälsosam och äkta litauisk mat under semestern: kall rödbetasoppa, tranbärskisielius (kisel, en fruktdryck eller soppa) och inlagd kål. Kefir kommer från Östeuropa och Ryssland och är en berömd ingrediens i många traditionella livsmedel i Litauen.

När du planerar din semester till Litauen kommer du ofta att läsa om kulturen i Litauen. Litauerna är naturälskare och har en stark känsla av en gemensam kultur. Under säsongerna kan du uppleva olika kulturella evenemang, inklusive traditionell musik-, dans- och teaterfestivaler.

Du kommer att uppleva många fördelar med medicinsk turism i Litauen när du reser till Litauen för din hälsosemester. En av dem är livskvaliteten av vila före och efter dina behandlingar: Med fängslande naturlandskap, den orörda, oändliga landsbygden och vackra stränder skapar naturen i Litauen en unik atmosfär att varva ner och koppla av. Medan våra bästa spa i Litauen och dess mineralvattenkällor gör att du känner dig avslappnat och frisk.


FAQ Litauen – Tipps för din resa

Vilken är den bästa tiden att resa till Litauen?

Att kombinera din semester till Litauen med hälsovård är mycket vettigt. Medan du är där kommer du att ha mycket att utforska och lära dig. Om du föredrar behagligt varma temperaturer under din semester till Litauen, rekommenderar vi att du reser under den milda sommaren. Om du vill uppleva Litauen på vintern visar litauiska städer sin obestridliga charm under de ganska kalla vintrarna, när skidspår i skogsdjupet lockar dig till roliga skidagar med vänner och familj.

Resa till Litauen: Visumkrav?

När du reser till Litauen finns det inga visumkrav för EU-medborgare, oavsett vistelsens längd eller syfte. För besökare som är osäkra rekommenderar vi att du kontaktar ambassaden för att kontrollera dina visumkrav för din litauiska semester.

Hur når jag mitt hotell i Litauen?

När du väl har landat på din destinationsflygplats rekommenderar vi att du hyr en bil för att komma till ditt spahotell i Litauen. Detta kan vara särskilt bra om du planerar att utforska omgivningarna i din kurstad på egen hand. Om du vill utnyttja bekvämligheten med transfer till och från flygplatsen erbjuder de flesta av våra hotell denna tjänst mot en extra avgift. Du kan göra en bokning direkt via SpaDreams och betala på plats.

Hur kan jag spara pengar på min litauiska semester?

 1. Om du letar efter en exklusiv budgetresa till Litauen har du kommit till rätt ställe. Vi rekommenderar våra kunder att boka alternativet spapaket om du är intresserad av flera behandlingar. Detta blir inte bara mer kostnadseffektivt för dig, men behandlingspaketen kan redan bokas före din resa istället för på plats på spaet i Litauen. Tillsammans med våra hotellpartners sammaställer vi personliga hälsopaket för bästa valuta för dina pengar och personliga behov.
 2. För att dra nytta av “Early Bird Specials” för program och vistelser rekommenderar vi att du bokar i god tid före din resa till Litauen.
 3. Visste du att om du reser under lågsäsongen kommer du inte bara att undvika turismströmmen utan också spara pengar på hotell- och behandlingsbokningar eftersom hotell höjer priserna under högsäsongen (vanligtvis under sommaren och vintermånaderna?

Se alla hotell i Litauen


     

Du kanske också är intresserad av

Andra gäster planerade också att resa till

10 skäl att boka med SpaDreams

 • Brett hotellutbud
 • Bästa prisgaranti
 • 99% nöjda kunder
 • 40 års erfarenhet
 • Expertråd
 • Personlig semester
 • Enastående kvalitet
 • Support från Start till Slut
 • Dataskydd
 • Senaste resetrender
spadreams logo