Hälsospahotell Moorbad

Österrike · Niederösterreich · Bad Großpertholz
Naturens läkande kraft
55 års framgångsrik kurserfarenhet
Idealiskt för ensamresenärer
Till erbjudandena

Den helande kraften av natur i Waldviertel

Ankom och slappna av i ett hotell där det lilla blir stort. Mitt i orörd natur, långt borta från vardagens stress, kan du verkligen koppla av med långa skogspromenader, en välgörande lerinpackning eller ett lerbadsbad i hotellets egna helande lera.

Populära attribut

Lugnt område
Handikappsvänlig
Perfekt för ensamresande
Mitt i naturen
Utan enkelrumstillägg
Nyhet i programmet
Bastu
Gym
Husdjur tillåtna

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Vila i vardagen 2 nätter

2 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 2 592 kr

Egen tid 3 nätter

3 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 4 350 kr

Mudbad-avkoppling 5 nätter

5 nätter, Dubbelrum, Halvpension
från 7 266 kr

Mudbad-avkoppling 7 nätter

7 nätter, Enkelrum, Halvpension
från 12 241 kr

Hälsospahotell Moorbad i detalj

Ditt hotell

Det familjevänliga och personliga hotellet välkomnar dig med värmen och hjärtat från Waldviertel. Känn dig bekväm från första minuten och njut av ett välgörande lerbadsbad på spa- och hälsospahotellet.

55 års erfarenhet med vår handbearbetade, direkt på huden applicerade Bad Großpertholzer helande lera gör lerbehandlingarna till en sann välsignelse för rygg, leder, muskler och din ryggrad.

Läge & Omgivning

I norra Niederösterreich, på 714 meters höjd, hittar du en plats full av energi, som erbjuder perfekta förutsättningar för både avkopplande och aktiva spa- och semesterdagar. Ett mångsidigt utbud av natur- och fritidsaktiviteter väntar runt hörnet från hälsospahotellet.

Ät & Njut

Regional och säsongsmässig mat från Waldviertel. Frukostbuffé, halvpension som antingen lunch eller middag à la carte. Sallads- och soppbuffé. Även vegetariska, laktos- och glutenfria alternativ. Café.

Spa

Vårt hotells egna wellnessoas erbjuder avkoppling, lugn eller aktiv kroppsträning. Den anslutna bastuavdelningen med BIO-bastu, ångbad, infraröd kabin och vilorum. För din aktivitet finns ett gym med konditionsmaskiner tillgängligt hela dagen. Behandlingar för stöd- och rörelseapparaten, kvinnors hälsa (endometrios och kroniskt underlivssmärta) och reumatiska sjukdomar. Skönhetssalong.

Kurer & Hälsa

De 5 pelarna av handling – hälsokonceptet

"De 5 pelarna av handling" – hälsokonceptet stödjer gästerna på vägen mot bättre hälsa, ökat välbefinnande, inre balans och förbättrad livskvalitet. Ett holistiskt terapeutiskt tillvägagångssätt hjälper till att fokusera helt och hållet på det väsentliga – på sig själv och sin egen hälsa.

Lera

Den helande leran bryts ned på ett resurssnålt sätt, innan den kan verka direkt på huden och därigenom utveckla sin läkande kraft. Den värme som avges främjar blodcirkulationen och stimulerar ämnesomsättningen.

Natur

Omgiven av naturparken Nordwald och de skogar som är typiska för Waldviertel, där det nästan vid varje hörn finns en årtusendegammal granitsten att upptäcka, är omgivningen ett eldorado för dem som söker återhämtning.

Medicin

Läkarna och terapeuterna tar hand om varje gäst individuellt – den holistiska hälsotillvägagångssättet som följs, fokuserar inte bara på besvären, utan ser människan som en helhet.

Näring

Näring är kultur, gemenskap och njutning. Näring är en av de viktigaste taktgivarna för livets rytm och påverkar på detta sätt vårt immunsystem och vår hälsa.

Individualitet

Genom personlig omsorg välkomnas varje gäst individuellt och varmt. Att närma sig varandra med ett leende och ett öppet öra skapar den familjära atmosfär som präglar hela hotellet och teamet.

Fritid

Bad Großpertholz, meckat för mountainbikecyklister. Speciellt för dem har en cykelvänlig infrastruktur skapats. "Äkta mountainbikecyklister" finner de utmanande och varierande spåren (int. Mountainbike-Challenge) det perfekta terrängen för att utöva sin sport.
E-cykeluthyrning i Moorbad Bad Großpertholz: Det finns 6 e-cyklar tillgängliga för hotellgäster. Dessa kan hyras mot en avgift.
Vandring är en hälsosam och okomplicerad form av rörelse. Hälsospahotellet är utgångspunkten för många varierande vandringsleder. Vandring genom Naturpark Nordwald till utsiktstornet, och njut av den unika utsikten över regionen.
Från vår till höst kan du i Bad Großpertholz - med start- och slutpunkt vid hälsospahotellet Moorbad- vandra längs med lärostigen för vilda örter och lära dig om de lokala vilda örterna. Bibliotek.

Ankomst

Extra information

Hotellrummen i överblick

76 modernt designade rum med boxspring-sängar som säkerställer en vilsam sömn, badrum med dusch / WC, hårtork, kabel-TV och radio, Wi-Fi, skrivbord och balkong. Enkelrum Grand Lit.

  • Mysigt Grand Lit-rum

    mer information
  • Mysigt Grand Lit-rum

    mer information

Plats

Hälsospahotell Moorbad
Österrike, Niederösterreich, Bad Großpertholz
Linz Hörsching Airport (LNZ)
ca 87 km / 76 min

Hotell i närheten