Seabel Alhambra Beach Golf & Spa

Tunisien · Kontinental Tunisien · Port el Kantaoui
Andalusisk charm mitt i Tunisien
All inclusive med stort urval
Omfattande SPA-erbjudanden
Till erbjudandena

Andalusisk charm möter tunisisk gästfrihet

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa är beläget i en 11 hektar stor park i hjärtat av Port el Kantaoui, vid kanten av en vacker privat strand och i direkt anslutning till en 36-håls golfbana. Den sofistikerade neomauriska arkitekturen bjuder in dig att njuta av den andalusiska charmen i skuggan av olivträd och bougainvillea.

Populära attribut

Pool
Centralt läge
Vid havet
Handikappsvänlig
Familjevänlig
wellness-område
Spa & wellnesscenter
Nyhet i programmet
Perfekt för golfspelare

Topperbjudanden för att matcha ditt urval

Avkoppling vid havet

1 natt, Dubbelrum, All-Inclusive
från 451 kr

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa i detalj

Ditt wellness-hotell

Le Seabel Alhambra Beach Golf & Spa Port El Kantaoui ligger i en 11 hektar stor park i hjärtat av semesterorten Port El Kantaoui, vid kanten av en vacker privat strand och längs en magnifik 36-håls golfbana. Den sofistikerade neomauriska arkitekturen bjuder in dig att njuta av den andalusiska charmen i skuggan av olivträd och bougainvillea. Letar du efter en exceptionell spa-semester, en resa fylld med sportaktiviteter eller vill du bara tillbringa en semester vid havet? Seabel Alhambra Beach Golf & Spa kommer att tillfredsställa dig med alla dess faciliteter.

Läge & Omgivning

Port el Kantaoui är en liten tunisisk hamnstad, cirka 10 km norr om Sousse, med en vacker promenad och flera restauranger och kaféer. Här kan du titta på hamnens liv och köpa en och annan souvenir. Kulturella sevärdheter i området inkluderar bland annat Stora moskén och medinan i Sousse. En utflykt till huvudstaden Tunis är också mycket värt.

Ät & Njut

Hotellet erbjuder ett brett utbud av barer och restauranger. Oavsett om det är inom ramen för all-inclusive-erbjudandet, i NoMAD Lounge eller på restaurangen och strandbaren, kommer du att förföras av ett autentiskt och varierat kök samt högkvalitativa och uppfriskande drycker och cocktails.

Spa

Spaet på Seabel Alhambra Beach Golf and Spa har 20 behandlingsrum, en infinity-pool med bubbelpool, ett hamam med egna kabiner för alginpackningar och peeling samt ett eget avkopplingsområde, ett örtte-rum och en avkopplingsyta. Direkt tillgång till hotellets inomhuspool.

Ankomst

Hotellrummen i överblick

De 107 superior-rummen är utrustade med badrum med dusch eller badkar och hårtork, terrass eller balkong, telefon, satellit-LCD-TV, minibar, kassaskåp, luftkonditionering och individuellt justerbar uppvärmning.

 • Dubbelrum Superior

   ca. 30-40 qm
  mer information
 • Enkelrum=Dubbelrum Superior Bästa pris

  mer information
 • Enkelrum=Dubbelrum Superior

   ca. 30-40 qm
  mer information
 • Dubbelrum Superior Bästa pris

  mer information

Plats

Seabel Alhambra Beach Golf & Spa
Tunisien, Kontinental Tunisien, Port el Kantaoui
Monastir Habib Bourguiba International Airport (MIR)
ca 32 km / 40 min
Enfidha - Hammamet International Airport (NBE)
ca 37 km / 45 min

Hotell i närheten