lyxiga sparesor

Lyxiga sparesor

Upplev en spavistelse på ett lyxhotell!

Checka in på ett lyxhotell

Spara inte på krutet - unna dig en spavistelse utöver det vanliga

Lyxa till det med 5-stjärnig avkoppling

Har du något speciellt att fira, en bröllopsresa? Vill du unna dig eller dina nära och kära en speciell 50-års present? Eller har du bara väntat på det perfekta tillfället att skämma bort dig själv totalt? På SpaDreams har vi ett stort utbud av sparesor som erbjuder något utöver det vanliga och vi är säkra på att du kommer hitta en riktigt lyxig resa där du kan bo på något av våra utvalda lyxhotell. Dessa hotell är speciellt utvalda av oss och kommer garanterat att sätta en extra gulkrant på din spa semester.

Vi har många lyxhotell i Asien, men vi har självklart också alternativ vid medelhavet så som Italien och Spanien. I Asien kan du varva ner och uppleva wellness & spa upplevelser i rofyllda tropiska oaser. Sagolika lägen alldeles vid havet, exotiska frukter och drinkar och solnedgångar som inte kan bli vackrare. Vill du inte resa långt så finns självklart även 5-stjärniga alternativ i både Tyskland och Polen. Vi vill att du ska få exakt det som du söker efter - och speciellt när man lägger ner lite extra pengar på en resa så får den inte bli annat än perfekt!

Våra hotell har lyxiga sviter och såklart även rum, poolområden och restauranger av allra högsta klass. Nästan alla våra femstjärniga hotell erbjuder bubbelpooler, inomhuspooler, pianobar och privata stränder. Våra lyxiga wellnesshotell erbjuder såklart även spabehandlingar av högsta kvalitet och ser till att du inte åker hem igen utan att känna dig totalt utvilad och nöjd.

Reser du med din älskling? Kolla i så fall även in våra romantiska sparesor!

Din lyxsemester väntar på dig - ta en titt på våra spahotell!