Lyxsemester i Thailand

Lyxsemester i Thailand

Upptäck ditt eget paradis

Den populäraste temaresorna för din lyxsemester i Thailand

Våra finaste destinationer för din lyxsemester i Thailand

Ultimat lyx vid kritvita stränder

Lyxsemester i Thailand

Välkommen till Thailand! En lyxsemester i Thailand kommer transportera dig till ett orientaliskt paradis, som är känt för dess fantastiska mat, omväxlande omgivningar och vackra stränder. Känn den mjuka vita sanden mellan dina tår medan du sitter i en liggstol och smakar exotiska frukter och tittar på de azurblåa vågorna som rullar in mot stranden av din alldeles egna strand. Skäm bort dig själv med glamurösa spabehandlingar, som t.ex. thai-örtmassage, kokosnötmjölkbad, lotusblomma-peeling, doftbastu och mycket mer. Du kan även njuta av ayurveda i Thailand.

Kockar i världsklass tillbereder goda maträtter, och med lyxiga faciliteter och härliga kuddar i kombination med tropiska spabehandlingar kommer din semester på ett lyxhotell i Thailand uppfylla varje dröm. Kombinera din lyxsemester i Thailand med ett yogaprogram för att uppleva alla fördelar av denna urgamla tradition, medan du är omgiven av femstjärnig komfort. Våra lyxhotell i Thailand bjuder på många olika detox-program, som är perfekt för de som vill avgifta och rena deras kropp.

Utanför våra härliga hotell väntar ett stort urval av spännande aktiviteter: gör en utflykt till ett av de andetagande templen, fantastiska naturparkerna, gulliga elefanter och myllriga marknander. Oavsett vad du har för intressen: du kommer säkert hitta ditt personliga paradis bland våra lyxhotell i Thailand.


Maximal flexibilitet

☀️ Vi arrangerar hotellrum, transfer och program åt dig. Båt-, flyg- och tågresa bokar du på egen hand. ✈️

Din expert

Jag hjälper dig gärna personligen: 00 46 10 750 26 20

Eller kontakta oss: Skicka förfrågan

Våra mest populära destinationer för din lyxsemester i Thailand

Planera din lyxiga resa till ett av våra hotell i Thailand till bästa pris