Lyxweekend

Unna dig lyxliv för ett par dagar - Kunglig avkoppling

Ett lyxweekend längre bort

resa, lyx, weekend, spa, lyxweekend

Är du spontan och gillar att resa jorden runt? Då kan ett lyxweekend längre bort vara lika attraktivt. Asien och särskilt Thailand, Indien och Indonesion erbjuder många lyxiga hotell i ett spektakulärt område. Njut av tropiska skogar och drömliknande stränder.

Vad sägs till exempel till Como Shambala Estate*****? Lyxhotellet ligger på ön Bali och är i närheten av konstnärstaden Ubud. Från 2 nätter kan du förvänta dig av pooler, ångbastu, yoga kurser och ett facettrikt utbud av massage.

Lev kungligt i sviter i balinesisk stil och med vy över regnskogen. Bli bortskämd med hälsosamma asiatiska och balinesiska rätter.

Känn dig frisk som en nötkärna

resa, lyx, weekend, spa, lyxweekend

Våra lyxhotell är en oas av glädje, vila, lugn och ro. Har du lust att slå dig ner i en solstol vid stranden? Eller att få uppiggande massage och kosmetiska behandlingar? 

Välj bara vilket land du vill resa tilll och unna dig lyx och njutning. Om du är osäker och behöver hjälp, ställ gärna en förfrågan. Så kan vi hjälpa dig, ge tips och hjälpa dig att boka en skärddarsydd lyxweekend. 

Vill du ha mer inspiration? Kolla också på våra sparesor!

Lyx- och Beautyhotell