Lyxweekend

Unna dig lyxliv för ett par dagar - Kunglig avkoppling

Våra fantastiska lyx- och skönhetshotell

Ett lyxweekend längre bort

resa, lyx, weekend, spa, lyxweekend

Är du spontan och gillar att resa jorden runt? Då kan en lyxweekend längre bort vara intressant för dig! Asien och särskilt Thailand, Indien och Indonesion erbjuder många lyxiga hotell i en spektakulär omgivning. Njut av tropiska skogar och drömliknande stränder.

Vad sägs till exempel om Como Shambala Estate*****? Lyxhotellet ligger på ön Bali och befinner sig i närheten av konstnärstaden Ubud. Från 2 nätter kan du förvänta dig härliga pooler, ångbastu, yoga kurser och ett facettrikt utbud av massage.

Lev kungligt i sviter i balinesisk stil och med vy över regnskogen. Bli bortskämd med hälsosamma asiatiska och balinesiska rätter.

Känn dig frisk som en nötkärna

resa, lyx, weekend, spa, lyxweekend

Våra lyxhotell är oaser av glädje, vila, lugn och ro. Har du lust att slå dig ner i en solstol vid stranden? Eller att få uppiggande massage och kosmetiska behandlingar? 

Välj bara vilket land du vill resa tilll och unna dig lyx och njutning. Om du är osäker och behöver hjälp, ställ gärna en förfrågan. Så kan vi hjälpa dig, ge tips och hjälpa dig att boka en skärddarsydd lyxweekend. 

Vill du ha mer inspiration? Kolla också på våra sparesor!

Alla våra lyxiga hotell

Avslappnade dagar väntar på dig... Boka idag!