resa, hälsa, spadreams, spa, wellness

Vårt Löfte

10 anledningar att resa med SpaDreams

Största utbudet

Größte Auswahl an Wellness- & Gesundheitsreisen

Med mer än 2.000 program i 50 länder erbjuder vi det bredaste sortimentet med den största variationen. Vi har många olika resteman och säkert ett paket som passar just dig. Om du vill göra en resa för din hälsa och välbefinnande som kommer att förändra ditt liv, hittar du den garanterat hos oss!

Bästa pris-garanti

bästa prisgaranti

Vi vill att du ska få bra valuta för pengarna! Vi är ständigt i kontakt med våra hotellpartners för att kunna erbjuda dig det bästa priset. Mer information om vår bästa pris-garanti finns på hemsidan, men du kan även kontakt oss direkt.

99% nöjda kunder

99% Kundenzufiredenheit

Nöjda kunder är den bästa bekräftelsen och drivkraften för vårt arbete. Förra året var hela 99% av våra kunder nöjda - vilket inspirerar oss att till fortsätta erbjuda de bästa hälsoresorna för dig och en skräddarsydd och alltid lika vänlig service.

40 års erfarenhet

Über 40 Jahre Erfahrung

Vårt moderbolag Fit Reisen har varit den ledande leverantören för spa- och hälsoresor i över 40 år nu. Fit Reisen och SpaDreams har en enorm erfarenhet, ett omfattande nätverk av långvariga partners och vi vet vad som är viktigt för våra kunder - det bästa av det bästa!

Vi är experter

Experte für Gesundheits- & Wohlfühlreisen

Våran vänliga och kunniga kundtjänst har fått en bred utbildning inom resor och är alltid uppdaterade om de senaste resetrenderna. Lita på våra reseexperter när du planerar din perfekta semester - de hjälper dig mycket gärna.

Individuell service

Individueller Service - für jeden genau das Richtige

Varje person är unik och har individuella behov och smak. Som specialister är vi vana vid att varje person har särskilda önskemål. Vi har inga problem med att skräddarsy din semester enligt dina personliga önskemål, för att skapa den perfekta resan åt dig.

Bästa kvalitet

bästa kvalitet

Vi erbjuder bara det bästa för dig: Våra hotell är utvalda enligt strikta kvalitetskriterier av våra SpaDreams experter och har vunnit många priser. Övertyga dig själv genom att läsa genom de mångtaliga omdömmena som nöjda kunder har lämnat hos oss. SpaDreams vill att din semester ska vara som vårt namn - en dröm.

Alltid där för dig

Immer für Dich erreichbar

Våra konsulter och specialister hjälper dig personligen! Vi kan nås via telefon och mejl vardagar kl 9-17 dagar. Vid en nödsituation, hjälper vår internationella kundservice hos Fit Reisen dig även dygnet runt.

Säkerhet

Trusted Shops- & TÜV-zertifiziert

Vi lägger stor vikt på att skydda din personliga information och har blivit certifierade och testade för detta. Dessutom är alla våra webbsidor SSL-krypterade, så att din data alltid är skyddad från extern åtkomst och missbruk.

Vi är kreativa

Innovationen und Kundenwünsche im Blick

Vi anpassar oss inte bara efter våra gästers önskemål, men ser också till att alltid ha de senaste trenderna i åtanke. Och inte utan resultat - 2014 blev SpaDreams vald till den mest innovativa researrangörern inom hälsoresor.

Upptäck din drömsemester