resa, hälsa, spadreams, spa, wellness

Vårt Löfte

10 anledningar att resa med SpaDreams

Größte Auswahl an Wellness- & Gesundheitsreisen

Största utbudet

Med mer än 2.000 program i 50 länder, erbjuder vi det bredaste sortimentet med den största variationen. Om du vill göra en resa för din hälsa och välbefinnande – hittar du den garanterat hos oss!

bästa prisgaranti

Bästa pris-garanti

Vi vill att du ska få bra valuta för pengarna och vi försöker alltid att erbjuda det bästa priset. Mer information om vår pris-garanti finns på hemsidan eller så kan du kontakta oss direkt.

99% Kundenzufiredenheit

99% Kundnöjdhet

Nöjda kunder är den bästa bekräftelsen och drivkraften för vårt arbete. Förra året hade vi 99% nöjda kunderna - vilket inspirerar oss att fortsätta erbjuda de bästa hälsoresorna för dig.

Über 40 Jahre Erfahrung

40 års erfarenhet

I 40 år har vi varit den ledande leverantören av spa- och hälsoresor. Vi har en stor erfarenhet, ett omfattande nätverk av långvariga partners och vi vet vad som är viktigt för våra kunder.

Experte für Gesundheits- & Wohlfühlreisen

Vi är experter

Våran vänliga och kunniga kundtjänst är regelbundet utbildade och updaterade om det senaste. Lita på våra reseexperter när du planerar din perfekta semester.

Individueller Service - für jeden genau das Richtige

Individuell service

Varje person är unik och har individuella behov och smak. Som specialister är vi vana vid särskilda önskemål och har inga problem att skräddarsy din semester enligt dina personliga önskemål.

bästa kvalitet

Bästa kvalitet

Vi erbjuder bara det bästa för dig: Våra hotell är utvalda enligt strikta kvalitetskriterier av våra SpaDrams experter och har fått många utmärkelser från oberoende aktörer.

Immer für Dich erreichbar

Alltid där för dig

Våra konsulter och specialister hjälper dig personligen, 7 dagar i veckan. Vid en nödsituation, hjälper vi dig även dygnet runt.

Trusted Shops- & TÜV-zertifiziert

Säkerhet

Vi lägger stor vikt vid att skydda din personliga information, och har blivit certifierade och testade för detta. Dessutom är alla våra webbsidor SSL-krypterade, så att din data alltid är skyddad från extern åtkomst och missbruk.

Innovationen und Kundenwünsche im Blick

Nyskapande

Vi anpassar oss inte bara efter våra gästers önskemål, men ser också till att alltid ha de senaste trenderna i åtanke. Och inte utan resultat - Under 2014 var SpaDreams utvald till den mest innovativa researrangörern inom hälsa.

Upptäck din drömsemester