spadreams, resa, spa, hälsa, hälsoresor

SpaDreams filosofi

Det räcker inte att du är nöjd - vi vill inspirera!

Uppdrag

“SpaDreams: Spa:n i hela världen - Vårt mål: Din hälsa och ditt välbefinnande!“

I mer än 40 år har SpaDreams varit en trendsättare när det gäller hälsoresor. Vi utvecklar och arrangerar högkvalitativa resor med fokus på hälsa och välbefinnande. Vi ger råd och tips på ett personligt, professionellt och tillmötesgående sätt.

Vårt mål är att göra varje kund nöjd och ge hen möjlighet att uppleva sin personliga drömresa tack vare vår förstklassiga service. 

 

Krav & samarbeten

“Vi ställer höga krav på oss själva och våra samarbetspartners.“

I vårt arbete är vi motiverade, kompetenta, resultat- och lösningsorienterade. Vi är öppna för alla förslag och åsikter. Vi är ett team och arbetar som ett team för att förverkliga vår företagsfilosofi. Vi bygger broar mellan avdelningar och positioner. Vi stödjer varandra och respekterar varandra. 

Vårt samarbete utmärks av förtroende, uppskattning, tolerans och respekt. Vi diskuterar öppet konflikter, lyssnar på varandra, ger utrymme åt olika åsikter.Vi är öppna för feedback och angelägna om förbättringar. Även i stressiga eller obekväma situationer håller vi en god ton och professionalitet. 

 

Kvalitet

“Vi har en passion för att alltid sträva efter högsta kvalitet"

Vi arbetar mycket noggrant och siktar alltid på perfektion. Allt som sker hos SpaDreams har kunden i fokus. Vi har höga förväntningar på varenda en av våra servicepunkter och har för avsikt att alltidöverträffa dem. Dessustom jobbar vi i varje enskilt fall på hur vi ska kunna hänföra just den kunden. Vi är alltid angelägna om att få feedback från kunder eftersom vi vill veta vad vi har lyckats med och på vilka punkter vi kan bli ännu bättre.

 

Kundtjänst

"Med erfarenhet, kompetens och en personlig 'touch' hjälper vi dig att hitta din drömresa"

Vårt serviceteam ser sig som personliga rådgivare för varje kund. Vi ställer noggranna frågor, vi lyssnar uppmärksamt, vi förstår kundens önskemål och skapar med entuiasm det perfekta erbjudandet för kunden. Vi älskar att arrangera personliga resor för våra kunder, vi står givetvis till förfogande som kontaktperson i första hand under resan och ser ivrigt fram emot feedback efter resan. 

 

Partnerhotell

“Vi samarbetar med marknandsförande hotell inom spabranschen och hälsovården, vilket gör oss till ett vinnande koncept!“

SpaDreams skiljer sig från andra arrangörer genom den personliga relationen med våra hotell och genom att ha den största utbudet inom spa- och hälsohotell. Endast hotell av hög kvalitet med utpräglad service- och hälsoinriktning väljs ut av oss.

 

Produkt

“Våra resor är lika individuella som våra kunder: allt är möjligt!“

Som specialarrangör känner vi till trenderna, rensar bort hälsokurer utan bevisad effekt och filtrerar fram de kurer och hälsoresor som har en erkänd positiv effekt på hälsan och välbefinnandet. Utifrån det skapar och utformar vi exklusiva och personliga produkter som är exakt skräddarsydda efter våra kunders behov. 

 

Marknadsföring

“Vi anononserar tydligt och litar på rekommendationer från våra entusiastiska kunder.“

Vi skapar förväntan, väcker längtan och gör drömresan lockande för våra kunder. Och: Vi håller vad vi lovar. Genom en tydlig positionering som arrangör av hälsoresor över hela världen skiljer vi oss från konkurrenterna. De bästa och viktigaste annonsörerna är våra entusiastiska kunder.

 

Ekonomi

“Endast en frisk SpaDreams-ekonomi kan erbjuda hälsoresor.“

Varje medarbetare på SpaDreams vet vad hens uppgift är och vilken betydelse den har för företagets framgång. Ur detta växer det fram uppskattning och ansvar. Med denna tanke jobbar varje varje medarbetare och ansvarar på så sätt för hela företaget. Då vi ställs inför utmaningar funderar vi genast på möjliga lösningar och diskuterar omedelbart och öppet med vår chef.

Vi arbetar lönsamhetsinriktat. Vi ska växa över marknadsgenomsnittet och strävar efter en årlig ökning på 30%. Därför måste vi vara bättre än våra konkurrenter inom varje kategori. Snabbare, förmånligare, personligare, vänligare, med mer kunskap, mångsidigare och beredda att uppfylla de mest exceptionella önskningarna. 

 

Miljö

“Vi strävar alltid efter en miljövänlig filosifi, både på kontoret och på våra partnerhotell."

På kontoret använder vi grön el och under arbetsdagen undviker vi allmänt slöseri. Utanför kontoret använder vi oss i möjligaste mån av kollektiva transportmedel. Vi erbjuder våra kunder möjlighet att resa CO2-neutralt och uppmuntrar dem att uttnyttja möjligheten. Vi uppmanar våra hotellpartners att gynna och aktivt bedriva hållbar turism för miljön och människorna i respektive region.  

 

Vision

“Vi började som pionjärer, blev till specialister och har nu positionerat oss som ledare!"

SpaDreams är grundaren av hälsoresor. Vi har etablerat oss som specialist och är marknadsförande när det gäller hälsoresor av hög kvalité för alla åldrar. Denna position ska vi utveckla ytterligare och dessutom fortsätta att överraska marknaden med innovativa initiativ inom hälsoresor. 

Letar du efter din personliga oas? Sök här!