partners

SpaDreams Partner

AXA Versicherung AG

AXA Versicherung AG är en del av AXA Group, ett av de ledande internationella försäkringsbolagen. Med ett brett produktsortiment och ett globalt distributionsnät av AXA-gruppen i världen nådde företaget cirka 80 miljoner privat- och företagskunder i 56 länder. Företagets fokus ligger på liv- och sjukförsäkring, egendom och drabbade företag, liksom investering och finansiering.

International Air Transport Association

International Air Transport Association (IATA) är den internationellt styrande organ av flygbolagen. Deras uppgift är att hålla flygtrafiken säker, enligt tidtabell och kostnad. Till sina medlemmar innehåller vanligtvis stora flygbolag, marktjänstföretag , resebyråer, leverantörer, flygplatser och industriföretag. Deras uppgift är att förenkla flygbolagens biljettförsäljning, återförsäljning, transport av bagage, struktur identifieringskoder på flygplatser och flygbolag och mer. Det finns för närvarande cirka 230 internationella IATA flygbolag till ca 94% av alla flygningar.

Europespa

Antalet leverantörer i den blomstrande European Health turism-marknaden växer stadigt. Det är därför det blir allt svårare att skilja förebyggande kvalitets rehabilitering och medicinsk wellness från sämre billigare erbjudanden. "Europa SPA Meds kvalitetsstämpel Europeiska Spa Association" (ESPA) är den första internationella sigill godkännande till det gemensamma europeiska kreditvärdighetsinstitutet inom områdena: förebyggande hälsoproblem, rehabilitering och medicinsk wellness. Bedömningskriterier kommer att vara leverantör av 400 ordinarie intensiv granskning när det gäller infrastruktur, hygien, säkerhet, men även teknik, miljöskydd och livsmedelssäkerhet. Konsumenterna omfattas därför valet av hög kvalitet ger enklare och förstklassiga leverantörer kan bättre positionera sig på marknaden.

Atmosfair

Den icke-vinstdrivna företaget Atmosfair är en organisation för klimatskydd, som har tagit på sig klimatkompensation som uppgift. Syftet är att kompensera för de utsläpp av flyg av växthusgaser. Eftersom det inte finns någon miljövänligt alternativ till flygtrafiken, såsom användning av förnybara energikällor, erbjuder Atmosfair passagerare på flygresorna att att kompensera för sina avgaster på sin resa. Resenärer får frivilligt betala, beroende på respektive fråga, och uppgå till Atmosfair. Organisationen använder de medel som samlats för att utveckla förnybar energi där, där upp till nu har varit mestadels med fossila bränslen. Som ett resultat, CO2 besparingar, och även gynna människorna i de nya energikällor.

Roman Thermal Spas of Europe

"Roman kurorter i Europa" lanserades i september 2014 och stärker medvetenheten om utvecklingen av spa- och hälsokulresor. Eftersom det termiska vatten var även användes i det romerska riket för att bekämpa sjukdommar och förebyggning. Termalbad i åtta europeiska länder hör fortfarande till de ursprungliga spa. Vi arbetar tillsammans med tre parter, "Roman kurorter i Europa" återuppliva det romerska riket tradition och medvetenheten om spa och wellness till förankrade i människors sinnen.

SSL GlobalSign

Vår partner SSL Global försäkrar oss och dig säker hantering av känsliga uppgifter och transaktioner. Dina data krypteras till oss utan att utomstående har möjlighet att få tillgång till dem.

  

Our Partners: IATA - International Air Transport Association

 

Our Partners: EuropeSpa

Our Partners: atmosfair

Our Partners: Roman thermal Spas of Europe

Our Partners: SSL Global Sign